Aktywne Wpisy
incar +932
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca.
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Kobiety zwracają uwagę na swój ubiór, więc zwracają też uwagę na swój ubiór, mężczyźni nie zwracają uwagę na ubiór kobiety, więc nie zwracają też uwagi na swój ubiór.
Oprócz aspektu stricte wizualnego - stylizacja wygląda fajnie lub nie - jest też kwestia proporcji ciała. W przypadku kobiet nie ma jednej wymarzonej proporcji ciała, może ona nosić ubrania over-size czy za małe, to w przypadku mężczyzny sylwetka ma duży wpływ na atrakcyjność. Już za pomocą samych krojów można zmienić sylwetkę na dużo gorszą lub dużo lepszą. Sam jestem wysoki i szczupły i przez większość życia nosiłem za duże ubrania, żeby wyglądać jak (pic rel), a dziś widzę, że #!$%@? sylwetkach w ubraniach to nie wina mojej sylwetki a ciuchów.
Dlatego uważam, że zmianę swojej prezentacji się powinno zacząć od garderoby.
#wychodzimyzprzegrywu #looksmaxing #modameska #moda #rozowepaski
Przykladowo, na tym zdjeciu gosling ma doslownie odwrocona koszulke tyl na przod, do tego z dziurami, i conajmniej jeden rozmiar za duzy i ma dzieki temu ten look buntownika, outsidera (wiadomo, rola do filmu). Ale wciaz wyglada dobrze wlasnie dzieki sylwetce i dobrej twarzy.
Sam ubior nie wystarczy po prostu i dlatego morda i sylwetka najpierw
Tak, sam kiedyś chodziłem w za dużych ubraniach i wyglądałem podobnie choć mam około 195. Znam również sporo osób niższy, które chodzą w źle dobranych ubraniach np. długie ubrania i niskich pomniejszają optycznie sylwetkę, a kiedy są oversize to już w ogóle.
dobre
@OktawianAugust: Bzdura, mężczyźni jak najbardziej zwracają uwagę na sposób ubioru kobiet i często nawet kobietom przez myśl nie przeszłoby w jaki sposób mogą one zostać potraktowane za sprawą noszenia pewnych rzeczy.
Bzdura, jeśli ubrania niemiałby wpływu na atrakcyjność kobiet to duża część z nich nie podążałaby aż tak za modą chociażby lub nie ubierałby się w taki sposób, aby podkreślić swoją figurę.
Trochę tak jak z siłownią u faceta, który łazi, robi formę, a tak naprawdę forma 1 rok na siłowni jest tak samo atrakcyjna, a może nawet bardziej