Miraski, w nawiązaniu do mojego poprzedniego tematu... . Macie do polecenia jakąś dobrą, z łatwo wymienialnymi łożyskami, pralkę ( ͡°͜ʖ͡°)? Nie wiem za ile teraz chodzą, nie potrzebuję jakiegoś wynalazku. Przez ost. 3 lata dostałem "w spadku" taką używaną (Electrolux EWT1066TDW ), czasami skakała przy wirowaniu, i leciała z niej woda, ale tak to było spoko, wszystko mi prało, nie wciągało skarpet ani nic. Żeby wystarczyło zrobić pranie w 30, 40, 60 stopniach, i jakiś program na bawełniane i na syntetyczne, ja singiel nieuległy #pdk 6kg prania chyba wystarczy. Budżet tak myślę ze do 1500 pln. Ważne są wymiary, bo mam mało miejsca w kącie, stojąc przodem do pralki to max. szerokość 60, i głębokość max. 50cm (na 58. cm, ze ściany wychodzi zawór wody do tejże pralki). Myślę żeby kupić ładowaną od przodu, będę coś mógł ustawić na niej.
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
#pytanie #zakupy #agd #pralka #pralki #kupujzwykopem #dom #pranie #panidomu #pandomu #remontujzwykopem #kiciochpyta #lazienka #mieszkanie
@Smarek37: Piszesz o naszych chińskich Amicach? :S
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://panagd.pl/pralka-slim-jaka-wybrac-ranking/