Aktywne Wpisy
sergio91 +8
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?

Miałem monitor MSI 27 cali z wadą, dwie kreski czerwone cieniutkie szły - no i grałem sobie w tibijke, ale od jakiegoś czasu miał taki problem, że jak uruchomiłem klimatyzacje i załączał się ten box na zewnątrz (w skrócie zaczynała chłodzić) to jak by komputer/monitor ściągał jakieś elektrofale (XD) i gasił mi sie monitor i paliło się tylko podświetlenie, gaszenie i odpalenie od nowa pomagało dopiero. A ci co grali w tibie wiedzą, że jak wpadniesz w full trap na wylaczonym monitorze to gleba i trzeba dwa dni odrabiać level..
No i zmieniłem monitor na iiyame tez 27 cali no i teraz problem zniknął, lecz nie do końca. Myślałem, że to monitor ale teraz czasem biegnę i na milisekundę na ekranie zrobi się taki "śnieg" i znika. Nie gaśnie ekran, chociaż od wczoraj raz mi zgasł ale po 2 sekundach odpalił się znowu sam.
Od czego to jest problem? Karta graficzna GTX 1070 od Zotac, myślę, że karta sprawna raczej bo w momencie kiedy klimatyzacja się odpala to takie coś sie dzieje, no i czasem jest takie dziwne "cyknięcie" i wtedy też to się działo.. Nie mam już pojęcia co to może być
#informatyka