Aktywne Wpisy

Nieznajomy_U_Bram +112
Takie kiedyś dobre były czekoladki ale już nie ma.
W ogóle Alpen Gold to jeszcze jest w sklepach?
#przegryw
W ogóle Alpen Gold to jeszcze jest w sklepach?
#przegryw

Ynfluencer +25
Fajnie mój kolega podsumował wczoraj kult nieruchomości panujący wśród Polaków, że ceny nieruchomości nie spadną nawet w kompletnym kryzysie, bo kult nieruchów jest silniejszy niż nawet jakieś skrajnie radykalne odłamy Islamu.
I wiecie co? Wy też jesteście wyznawcami, którzy rzuca się natychmiast bronić nieruchów sarkazmem i docinkami. Nie raz tu z wami gadałem i to jest u was czysto emocjonalny kult, ma charakter sekty. Uwydatniacie wszystkie przesłanki za wzrostami (które owszem są,
I wiecie co? Wy też jesteście wyznawcami, którzy rzuca się natychmiast bronić nieruchów sarkazmem i docinkami. Nie raz tu z wami gadałem i to jest u was czysto emocjonalny kult, ma charakter sekty. Uwydatniacie wszystkie przesłanki za wzrostami (które owszem są,
Grafika ukazująca ilości broni na 100 mieszkańców w Europie
W sumie dane sprzed 6 lat, a ostatnie 3-4 lata to ciągły wzrost wydawanych pozwoleń i rejestrowanych sztuk broni.
Cieszy niemal dwukrotny wzrost od czasów jak Jakub Marian zrobił poprzednią wersję, może teraz, po okołowojennym piku zainteresowania, dobijamy już do tych 3 szt.
@e-stark: Pewnie gdybyś miał reworwer to już byś mnie zaszczelił za kontrowersyjną opinię
@DEMONzSZAFY: Ten nieuk?
Moim zdaniem powinni zabronić posiadania w ogóle i tylko służby państwowe i wojsko powinny mieć broń.
Zwykłym ludziom jest to zupełnie niepotrzebne i jest to niebezpieczne - cywile nie mają pojęcia jak bezpiecznie się nią posługiwać.
@KisielBB chciałem uszanować tradycję, mapa z Białorusią na kolor i by niż szary wygląda mało wiarygodnie
@DoktorVincent: Też ładnie. A ile broniek ma Jakub Marian? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hm... ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Areck: Nieprawda, można sobie kupić na allegro bez żadnego szkolenia dla profesorków
A co do pozwoleń to kolekcjonerskie dostaje każdy.