Wpis z mikrobloga

U różowej w firmie w #krakow szukają informatyka (oddział większej firmy, tu na miejscu chyba 8-12 stanowisk).
Chodzi o osobę, która również w razie problemów, będzie w stanie coś zaradzić we wszelkich problemach komputerowych. Część rzeczy na pewno do zrobienia "in situ", część zdalnie.
Aktualnie jest temat do zrobienia
[cytat]
1. Zakup części do serwera i złożenie go. (Przewidywany koszt 2-2.5 tyś. przy składaniu lub Ok. 5 przy zakupie gotowego)
2. Skonfigurowanie go tak żebyśmy mieli sieć pomiędzy sobą w KRK i podłączenie wszystkich pracowników do tej sieci.

Jestem tylko pośrednikiem wiadomości, więc na wiele rzeczy nie będę w stanie odpowiedzieć. Podejrzewam, że chodzi tylko o zrobienie sieci lokalnej, żeby pliki mogli współdzielić, ewentualnie jakiś dysk sieciowy przy routerze? Nie znam za bardzo szczegółów.
Praca biurowa, więc żadne fajerwerki w kwestii zabezpieczeń itd.

Jakby ktoś był zainteresowany, to niech się odezwie to przekaże dalej. Nie wiem jeszcze czy stawka godzinowa czy za dzieło. Bardziej oczekiwane Wasze propozycje cenowe (godzina/dzieło)

Lokalizacja - rejony Wrocławskiej

#komputery #informatyka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zakup części do serwera i złożenie go. (Przewidywany koszt 2-2.5 tyś. przy składaniu lub Ok. 5 przy zakupie gotowego)

@marcel_pijak: W tej cenie to komputer biurowy, żeby był serwer to trzeba dodać jedno zero na końcu wymienionych kwot
  • Odpowiedz
@marcel_pijak: mam taką firmę, której też zbudowałem takie rozwiązania na bazie cywilnego sprzętu, powiedzmy, ze w podobnym zakresie cenowym.
Wiem też czego szukają i jak to ugryźć, ale nie jestem z krk :-/ więc jak zdalnie nie wchodzi w grę to nie pomożemy...
  • Odpowiedz