Aktywne Wpisy
cffelson +111
Poszedłem na balkon na szluga i zajumałem w kieszeni uszka które teraz odgrzewam na kaloryferze XD #gotujzwykopem
źródło: image_picker_CDEC798F-1033-4719-B8DF-648E847555D2-70732-000011FDE6728BE1
Pobierz
czwartafaza +42
Pamiętacie ten program? Ciekawe ilu dzieciaków skończyło ze zniszczoną psychą, bo rodzice postanowili wprowadzić metody wychowawcze z tego show. W ogóle szok że coś takiego było emitowane, uważam że to był jeden z bardziej szkodliwych programów puszczanych w polskiej TV. #tvn #psychologia
źródło: 850986874deeb06875ae24cb57dd
Pobierz

Ale nie o tym, czy nie uważacie że ładowanie elektryków w domu zostanie zdelegalizowane?
W cenie paliwa mamy
: opłatę akcyzową
: opłatę emisyjną
: opłatę paliwową
A ładując auto w domu pomijamy niektóre opłaty
Zapraszam do dyskusji
#elektromobilnosc #motoryzacja #samchody #samochodyelektryczne
Sprawdź ile ceny prądu stanowią podatki.
Podpowiedź: więcej % niż w benzynie
Ważne czy kasa wpływa czy nie.
Wierzysz w to, że te wszystkie opłaty i podatki "celowe" trafiają rzeczywiście na takie rzeczy?
Akcyza na prąd i podatek drogowy będą wisienką na torcie. I prawidłowo.
I w długiej opłaty w prądzie pewnie wzrosną, albo będzie inna cena za ładowanie w domu auta z jakiegoś wall boxa a inna za używanie zmywarki
Ale są inne podatki, z których przychodzi się zwiększą. Jaka to różnica?
Przecież już w Polsce masz inną cenę powyżej 2000kwh. Ile wynosi? 1.30 PLN?
Bo czego nie rozumiem? Twierdzisz, że jak nie będzie "opłaty paliwowej" to nie będzie pieniędzy na drogi
źródło: IMG_20230808_134925
PobierzCo obrazek przekonał? Pan PiS mówił że nie ma podatków tylko te źle unijne dopłaty?
Gdzie tak niby napisałem jak zawsze mówię ile wynoszą dopłaty? xD
Tak, kredyt w cenie Euriboru xd
Ale jest zajebiście wysoka "dystrybucyjna"
Zdelegalizowane na pewno nigdy nie zostanie. Już bez przesadyzmu Twój dom, Twój prąd. Zanim elektryki znikną z rynku co jest pewne bo to ślepa uliczka. No chyba że z tymi nadprzewodnikami się okaże że to
po prostu dorzuca oplate drogowa, bo z czegos musi byc finansowana infrastruktura drogowa