Aktywne Wpisy
slawomirus +943
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
BC_anada +434
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Siemka, jestem na studiach i aktualnie uczę się Pythona jako swojego pierwszego języka programowania.
Czy możecie polecić jakieś kursy, które dodatkową pomagają stworzyć swoje pierwsze projekty na githuba?
Generalne pytanie też, co wrzucaćna githuba? Przecież większość programów jest już napisana to i tak wrzucacie do siebie podobne ale napisane przez siebie?
Co najlepiej trzymać na githubie, aby rekruterzy w przyszłości mogli z tego skorzystać?
#programowanie #informatyka #pracbaza #it #git #github
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Proszę, nie mów tego na rozmowie, możesz zostać otwarcie wyśmiany. Z tego stwierdzenia wynika, że po prostu nie masz zainteresowań, sorki. Powiedz np krótkofalowcom, że wszystkie programy już zostały napisane, tylko używać. Albo typkom grzebiącym przy samochodach sportowych. Albo ludziom robiącym muzykę elektroniczną. Można tak wyliczać bez końca.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Programy napisane w ramach kursów na studiach. Na informatyce w ramach praktycznie każdego kursu masz coś większego lub mniejszego do napisania. Co prawda na pierwszych latach język może być narzucony ale później (od trzeciego roku) na większości kursów będziesz miał dowolność w w jego wyborze (przynajmniej u mnie tak było). Nie ograniczał bym się do wrzucania projektów tylko z