Wpis z mikrobloga

stwierdzam: komentarze w znalezisko o legalizacji trawki w europie to kopalnia beki. same janusze krzykacze, co w piątek upijają się ze swoimi kolegami januszami oraz karinami aż im nosy czerwienieją, a są pierwsi do wydawania opinii na tematy, na które zazwyczaj nie mają pojęcia. Na początku chciałem jednemu odpisać, ale zacząłem przewijąc w dól i sobie darowałem - ograniczonych januszy jest na głównej mnóstwo. I wcale nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem trawy, chociaż przyznam, że po ciężkim dniu czy leżąc na plaży lubie zapalić i zatopić się we własnych myślach. Ale nie, przecież potem o---------m. Czipsy zjem albo co gorsza, będę się głośno śmiał zakłócając porządek januszej rzeczywistości.

#j---------a #janusze #m-------a #apocotokomu #k---y
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@inS: Sam jesteś trawkowy Janusz jeśli uważasz, że jedyne zagrożenia jakie niesie za sobą trawka to zjedzenie za dużo czipsów, albo głośny śmiech. I żeby nie było jestem zdania, że trawa powinna być legalna.
  • Odpowiedz
@pwone: no sorry, na podstawie moich obserwacji kilkuletnich uważam inaczej. Jak ktoś ma dryg, to i bez trawy spotka się na ścieżce swojego życia z biała sciezka i banknotem we krwi. Zazwyczaj wpływ na to ma demoralizujace otoczenie.
  • Odpowiedz
@inS: w ogole "zagrozenie jakie niesie ze soba trawka". wszystko można źle uzywać, możesz przedawkować sól, nie wspominając już o aktualnie legalnych substancjach, które mają znacznie mniej argumentów od trawy na legalnośc. mówie o alkoholu i fajkach
  • Odpowiedz
@pwone: sam jestes takowy Januss jesli uwazasz, ze jedyne efekty jakie niesie ze soba np wypicie 8l wody jest nawodnienie. No k---a wszystko w nadmiarze szkodzi, nie jestesmy ludzmi bez zycia z hajsem z nikad i palacymi dzien w dzien.
  • Odpowiedz
@Evidence: no bo to prawda, pracuje, studiuje i jestem wykolejencem bo lubie cannabis? Jakos nie czuje zebym marnowal sobie zycie albo dopadala mnie depresja albo wychodzila na wierzch schzofrenia. Jak ktos jest debilem to zmarnuje sobie zycie piwen jak sp. czlonek mojej rodziny.
  • Odpowiedz
@papiez_: P.S. znam alkoholika który spróbował cannabis, miał doświadczenie czysto religijne i przestał pić. Teraz tylko pali i czuje się dobrze. Zioło go naprawiło.
  • Odpowiedz