Aktywne Wpisy
PanMuzykant +196
450k kredytu, 150k wkładu własnego... Do spłaty 1100k...
Najlepsza oferta spośród 4 innych, jakie dostaliśmy z żoną ( ͡º ͜ʖ͡º) Super partia bulwo!!
#kredythipoteczny #kredyt #nieruchomosci
Najlepsza oferta spośród 4 innych, jakie dostaliśmy z żoną ( ͡º ͜ʖ͡º) Super partia bulwo!!
#kredythipoteczny #kredyt #nieruchomosci
thorgoth +113
Był 20 sierpnia 2002 roku.
Około 5 nad ranem do domu na skraju wsi dowlókł się chłopak. Był cały we krwi, powiedzieć że wyglądał na pobitego byłoby eufemizmem. Jego oczodoły były tak spuchnięte że nie widać było oczu. Próbował coś powiedzieć ale złamana szczęka i wybite zęby skutecznie mu to uniemożliwiały. Piotr, bo tak miał na imię skatowany chłopak, później powie że mówił "Ratujcie Wiolkę". Właściciel domu nic nie zrozumiał ale niezwłocznie
Około 5 nad ranem do domu na skraju wsi dowlókł się chłopak. Był cały we krwi, powiedzieć że wyglądał na pobitego byłoby eufemizmem. Jego oczodoły były tak spuchnięte że nie widać było oczu. Próbował coś powiedzieć ale złamana szczęka i wybite zęby skutecznie mu to uniemożliwiały. Piotr, bo tak miał na imię skatowany chłopak, później powie że mówił "Ratujcie Wiolkę". Właściciel domu nic nie zrozumiał ale niezwłocznie
Sytuacja wygląda następująco
Ponad miesiąc temu miałem wypadek, jechałem drogą z pierwszeństwem i Pan wymusił mi, w wyniku czego ominąłem go w ostatniej chwili i z dużym impetem uderzyłem w betonowy mostek- szkoda całkowita, policja była, Pan się przyznał
Szkodę wycenili na jakieś 8 tysięcy
Na pieniądze czekam już miesiąc i 10 dni, szkoda została zgłoszona odrazu, w ten sam dzień, jak i wszystkie potrzebne dokumenty zostały im dostarczone w bardzo szybkim czasie.
Kontakt z nimi jest bardzo bardzo utrudniony
Nie odpisują na maile ani nie odbierają telefonów, maila wysłałem jakies 8 dni temu, dziś dostałem odpowiedź ,,Szanowny Panie,
nie jestem w stawnie podać dokładnej daty, kiedy zostanie wydana decyzja”
Wszedłem z ciekawości na Google aby zobaczyć ich opinie, 2,1 gwiazdki na 91 opinii, z czego bardzo bardzo dużo że oszukują, przeciągają, źle traktują klienta, odmawiają wypłaty.
Według prawa, ubezpieczyciel ma 30 dni na wypłacenie środków
Moje pytanie brzmi, co robić? Gdzieś to zgłosić? #wykopefekt #ubezpieczenia #ubezpieczenieoc #oszukujo #wypadek #pomocy #kiciochpyta #pieniadze
@miooo: nawet nie podałeś nazwy firmy z którą masz problem