Aktywne Wpisy
cuks +22
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +14
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
To tak, jakby u nas euro bylo bo 6.2zł a dolar po 5.5zł!
Druga polowa roku bedzie interesujaca, ale bedzie kwik u ruskich xD
#ukraina #rosja #wojna #rubel #waluty
Poza tym ruscy mogą jeść samą kaszę gryczaną, a tym bardziej będą chcieć prowadzić wojnę.
Oni rozumieją jedynie język siły. Siły wojskowej.
Jak elitom zacznie sie palic dupa pod ich biznesami to zaraz ustawia putinka.
@mcsQ: Ciągle jest to znacznie lepsze położenie, niż spadek PKB o 1/3
@pamareum: życzymy smacznego
Ich gospodarka przeszła w tryb wojenny, oni będą #!$%@?ć kartoszki i nie odpuszcza..
@pamareum: ale mozę którys w koncu powie że chce skwarków do kaszy.
@pamareum: DA, towariszczu, da,da. A teraz wracaj obierać kartofle.
@dlugi-gr: bardziej Rosji nienawidzicie niż Polskę kochacie.
W takim razie idąc dalej wspomagajmy Rosję. Handlujemy z nią na potęgę, znieśmy cła, bierzmy tyle ropy ile się da i zorganizujmy Putinowi i jego świcie podróż po najważniejszych stolicach zachodu na nasz koszt. To zakończy wojnę, nie?