Jak myslicie czy to dobry pomysł... Obok mnie mieszka berbeluch (caly dzien chodzi nagrzany i jest / a wsumie bardziej był typowym zbieraczem góówna) Na podwórku ma normalnie śmietnisko z 10 foteli jakieś wersalki lodówki stare TV i inne #!$%@?. Byście na moim miejscu olali temat i np. odgrodzić się płotem betonowym / siatką maskującą czy ew. próbować się z nim dogadać i ew. poświęcić 1-2 dni i pomóc mu to wywieść? #somsiad #pytanie #pytaniedoeksperta #alkoholizm #sasiedzi #bekazpodludzi
@Thom84: już dałem mu kilka argumentów :D dostanie troche złomu typu miedź, aluminium ~warte z 50zł Tylko zastanawiam się nad jednym, jak danego dnia będzie skory do wywózki to czy za tydzień nie będzie mnie wyklinał gdzie sie podziały jego 'skarby' jak piszesz heh
@artem17 ...i zacznie zbierać od początku. Miałem takiego delikwenta jak jeszcze w bloku mieszkałem. Masakra. Tego typu człowiek nie myśli w naszymi kategoriami.
@artem17 tu trzeba z 10 kontenerów żeby to wywieźć, koszt pewnie 4-6000 zł. Nic tu się nie da sensownego zrobić, można tylko do wszystkich mozliwych instytucji i służb zgłaszać nielegalne śmietnisko czy jakieś zagrożenie pożarowe. Moze miasto na koszt sąsiada to usunie
@artem17 uderz do władz miejskich/gminnych ogólnie to ciężka walka. To tak naprawdę jest nielegalne wysypisko śmieci tylko dla tego jegomościa to śmieci nie są i tu pojawia się problem.
Mam cichą nadzieję, że resztę probanderowskich/neonazistowskich działaczy spotka podobny los. I oni chcą dołączać do UE / NATO z takim zwyrodniałym ścierwem (ich bohaterem narodowym) żałosne. #ukraina #rosja #wojna #europa #nato
#somsiad #pytanie #pytaniedoeksperta #alkoholizm #sasiedzi #bekazpodludzi
dostanie troche złomu typu miedź, aluminium ~warte z 50zł
Tylko zastanawiam się nad jednym, jak danego dnia będzie skory do wywózki to czy za tydzień nie będzie mnie wyklinał gdzie sie podziały jego 'skarby' jak piszesz heh
Tego typu człowiek nie myśli w naszymi kategoriami.
ogólnie to ciężka walka. To tak naprawdę jest nielegalne wysypisko śmieci tylko dla tego jegomościa to śmieci nie są i tu pojawia się problem.