Aktywne Wpisy
DzonySiara +192
#pieklomezczyzn
#transseksualizm
Daje link do wpisu żeby poczytać całość.
https://twitter.com/RealXero02/status/1761773785324130409?t=grQwFLsQv6s0ji0vnv9DwA&s=19
#transseksualizm
Daje link do wpisu żeby poczytać całość.
https://twitter.com/RealXero02/status/1761773785324130409?t=grQwFLsQv6s0ji0vnv9DwA&s=19
Linnior88 +30
Czy lubicie kobiety z masywnymi biodrami pośladkami /udami
#kiciochpyta
#kiciochpyta
https://www.olsztyn.com.pl/artykul,zaledwie-tydzien-na-zmiane-miejsca-zamieszkania-ukrainscy-uchodzcy-wojenni-zaczynaja-byc-klopotem,38127.html
#ukraina #olsztyn
@aarahon: Z tą dobrowolnością to bym polemizował. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Spróbuj mając firmę nie opłacić ZUS-u lub dochodowego i zobacz co się będzie działo. Albo prostsza sprawa - powiedz w sklepie, że odmawiasz zapłaty VAT.
Komentarz usunięty przez moderatora
@aarahon: bez znaczenia, minimum 60mld poszło na pomoc ukraińcom jako całości, oddasz mi te moje 4tys czy nie?
@aarahon: Dostali więcej niż TYDZIEŃ. Z miejsca które mają za darmo do innego miejsca które mają za darmo także proszę skończ #!$%@?ć.
Bo gadasz głupoty zwyczajne i twierdzisz, że przeniesienie się o 300 metrów to jest NIESAMOWITY wysiłek.
Przeczytałem. Urząd twierdzi że ich poinformował. Do tego muszą zmniejszać
@dr3vil: prowadzenie firmy jest obowiązkowe czy dobrowolne?
@dr3vil: Powiedzą że zakupy u nich są nieobowiązkowe. A sklepy tex free u nas jak najbardziej występują.
Komentarz usunięty przez moderatora
@BlackRock: no dla mnie to ma znaczenie. Za co mam Ci pieniądze oddawać? Jesteś Gangsterem i to wymuszenie? xD
@aarahon: Wszystko jest dobrowolne, praca na etat też. Ale podejmując dobrowolne działanie masz obowiązki podatkowe, z których nie możesz zrezygnować. Tylko wtedy moglibyśmy mówić o dobrowolności podatków. Posiadasz mieszkanie - płacisz, wynajmujesz - płacisz, no chyba że pod most, albo do lasu się przeniesiesz. Chcesz coś zjeść - jak nie ukradniesz lub samemu nie wyhodujesz - płacisz. Co efektywnie oznacza, że podatki są obowiązkowe. Przez
Tamtemu chciałeś oddać, więc mi też możesz.
@BlackRock: a co chciałem oddać tamtemu?
@Darth_Gohan: czyli mogą przez tydzień zajmować dwa lokale, tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Darth_Gohan: nie, to Ty napisałeś. Tylko Ty, nie ja ¯\(ツ)/¯
Przecież ma powód, specjalnie ludzi prowokujesz.
Zachowujesz się jakbyś miał sentyment do ruskich i chciał zohydzić ludziom ukraińców. To, że mogą tu mieszkać i pracować, to dobra wola Polski. To, że mają preferencyjne warunki, to było ok, gdy się wojna zaczynała i musieli jakoś "stanąć na nogi" (choć korzyści mieli też ukraińcy, którzy są bogaci, no trudno).
@aarahon: mam Ci PIT pokazac i ile podatku zapłaciłem czy starczą paragony z VATem?
@aarahon Tak wynika z tekstu.
Tekst dotyczy 32 osób które mieszkają w Hotelu i mają się przenieść do Akademika. Znajdź
@inozytol: nie prowokuję nikogo. Chyba że prawda i oczywiste fakty to prowokacja ale niech wtedy uczciwie napisze że brutalnie zaatakowałem go faktami ¯\(ツ)/¯
@inozytol: otóż nie jest to dobra wola Polski. To zobowiązania wynikające z podpisanych umów i prowadzonej polityki zagranicznej.