@Jaque: Chrupiąca skóra jest smaczna, większość ludzi wybiera ta opcję, ja częściej ściągam, nikt tu nie pieje nad skórką a danie jest trochę odchudzone. Rób jak chcesz.
@arinkao: Sałatka trochę nie pasuje. No bo udka najwygodniej je się rękami, placki też i teraz tymi obtłuszczonymi rękami tak dziwnie brać widelec i jeść sałatkę.
@arinkao: szpik ma akurat mało kolagenu i nie wszystko przeniknie do wywaru, poza tym tłuszcze drobiowe mają więcej nienasyconych kwasów tłuszczowych niż wieprzowina czy wołowina
Zapraszam na tag #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie
udka kozak, ściągasz z nich skórę przed pieczeniem? spotykałem się z dwoma szkołami, a że nie umiem gotować, to dalej nie wiem jak xD
Smacznego!
Zadałem pytanie, nie stawiałem stwierdzenia.
@SaandMann Podudzie. Już popuściło xd?
tak, ale kości raczej się nie je
Skóra jest za to tłusta i niezbyt zdrowa dla tętnic.
@majorponury 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ wiem że żartujesz
Niejeden musiał to zrobić bo piekło za mocno :D