Aktywne Wpisy
WielkiNos +120
Juleczce się nie podoba, że ludzie sobie kupują duże samochody.
#bekaztwitterowychjulek #samochody #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #samochody #p0lka
PierdekAlonso +184
Chłop sie postarał, zrobił jedzenie swojej pani a ta do niego z mordą. Po #!$%@? wy jesteście w związkach z takimi wiecznie niezadowolonymi zrzędami? Ten typ streamuje na twitch i ta kobieta regularnie go poniża i regularnie wszystko jej nie pasuje i wiecznie ma skwaszoną morde i zrzędzi. Czy naprawde potrzeba wsadzenia raz w tygodniu po ciemaku swojej parówki w gumie w leżącą marudzącą kłodę z wieczną mordą srającego kota jest taka
I choć w niedzielę byłem zdechły i nie chciałem nic, to jednak pojechałem zobaczyć show póki go nie scancellują hehe
Swoją drogą dobrze, że nie było tego Pussy, bo ja tego przesłucham pierwszy raz to myślałem, że jebnę z żenady
ale no #!$%@? koncert wow, może dupy mi nie urwał, bo mam uczulenie na taką reżyserkę każdego momentu w koncertach, ale nadal. Pirotechnika TOP, set naprawdę świetny
Tylko ludzie #!$%@? xd
byłem na płycie to pogo było serio maleńkie, a jak się rozkręcało to ludzie patrzyli z odrazą czy przestrachem na to co się dzieje xd
dwoch gosci to sie w ogole wydzieralo ze co to za dzicz, ze to nie woodstock
no wow, pogo na koncercie metalowym, kto by pomyslal (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A no i te telefony, ja #!$%@?. bez komentarza.
P.S. Dziękuję że jest stadion w Chorzowie bo przynajmniej słychać
#rammstein #przemysleniazdupy
Można skakać i bawić się razem bez jakiś #!$%@? pogo
w moshipt był przynajmniej luz na zewnętrznym kręgu
Telefony były częścią występu, często nawet było pokazywane by ich użyć jako światła.
Rammstein nazywa swoją muzykę tanz mettal czyli... Metal taneczny czyli do tańczenia xD a typ że to nie muzyka do pogo xdldlDld
W 2019 na ich koncercie w Chorzowie było inaczej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kalmuk_z_Kalmucji: w Pussy nie chodzi o to, że to jakiś wybitny kawałek. Chodzi o zajewistą zabawę na płycie (。◕‿‿◕。)
@Piastan: no ale bardziej chodzi o tych co nagrywali cały koncert ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak sobie myślę, że gdyby scena była wyższa tak o dosłownie 2 metry, to wiele osób by sobie nie musiało pomagać telefonem by widzieć co się na