Wpis z mikrobloga

Mieszkam w Trójmieście i tylko czekam pół roku/rok aby stąd jak najdalej #!$%@?ć na wakacje. Czy wy ludzie macie w ogóle godność, aby tutaj przyjeżdżać i płacić tyle samo, co za pierwsze lepsze miasto w Europie z gwarancją pogody?

Pogoda niepewna, morze brudne, ceny wysokie. Co tu jest takiego, że wszyscy tak chętnie tu przyjeżdżają? Chyba jedynie chęć rozwoju polskiej turystyki i patriotyczne zamoczenie stopy w sinicy.

#bekazpodludzi #wakacje #lato #plaza #morze #trojmiasto #gdynia #sopot #gdansk #zalesie
  • 4
  • Odpowiedz
Pogoda niepewna,

@30062018: no nie, tutaj akurat masz pewnosc ze bedzie #!$%@?. A z atrakcji to trzeba sie przejsc od zlotej bramy do zielonej, pozachwycac sie betonoza na wyspie spichrzow i powiedzie wszystkim ze gdansk jest zajebisty xD
  • Odpowiedz
@30062018 Mieszkam na Podkarpaciu, to co podoba mi się w Trójmieście to mentalność ludzi. Na krótszą metę nie ma tam takiego chamstwa wśród ludzi, każdy przyjechał się zabawić, zapomnieć o bożym świecie, do każdego można zagadać i nikt się nie sapie bez przyczyny. Dodaje NA KRÓTSZĄ metę. Mieszkałem w Gdańsku rok i marzy mi się, żeby tam wrócić na dłużej, usłyszeć od kogoś, że NO JO xD A morze morzem, ja nigdy
  • Odpowiedz
Co tu jest takiego, że wszyscy tak chętnie tu przyjeżdżają?

@30062018: morze, łatwy dojazd, centrum dość ładne, na pewno top 10 w kraju, masz jakiekolwiek inne sensowne miasto w którym są plaże, poza Kołobrzegiem który wg mnie jest wybitnie kiepski?
  • Odpowiedz