Aktywne Wpisy
cirilla1989 +1291
Joa024 +44
#pracbaza
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
Oczywiście przypominajka zniknie a ja przeproszę wszystkich jak ktoś pokaże prawdziwy atak ze strony PO na konfederację. Taki prawdziwy atak z uzasadnieniem.
Dziś w bonusie - choć nie powinno kopać się leżącego to jednak poruszę gorący temat- powrót Sośnierza pokazuje że coś się dzieje w konfederacji bo trafi on na jedynkę w okręgu siedleckim. Co mianowicie się dzieje? W okręgu siedleckim pierwsze i drugie miejsce na listach zajmował kandydat ruchu narodowego oraz pani poseł Siarkowaska, przez ten ruch zaproszona. Strona wolnościowa konfederacji dała w ten sposób pstryczka w nos ze stronie "narodowej" a od jakiegoś czasu już widać marginalizowanie JKM i Brauna.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/krol-mentzen-kontra-narodowcy-jego-pionek-sosnierz-ma-zbic-siarkowska-posel-dobromir/hqt8y2r,d18cb688
@Kalifornix: odkąd wrzucam tę nitkę nikt nie pokazał ataku na konfederację, możesz nazywać to kompromitacją ale cóż, to nie ja mówiłem o atakach, ja chcę tylko zobaczyć taki.
@cordianss: kilka źródeł w internecie twierdzi że jego nazwisko pojawi się obok Siarkowskiej a zwykle było tak że przed kandydatami na listach byli posłowie. Biorąc pod uwagę że nie dostali tam żadnego mandatu w poprzednich wyborach to nie wpakują go na trzecie miejsce.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kalifornix: Czego łżesz? Żadnego głupa nie rznąłem. I tak, nie interesuję się Giertychem.
@cordianss: Co z dupy? Masz problem z wysławianiem się?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@cordianss: no i co z tym źródłem?
@Kalifornix: Czy Giertych jest w PO?
@Kalifornix: na którym napisałem że nie interesuję się tym. Jeszcze raz mnie obrazisz i lecisz na czarną listę.
@cordianss: uchwałe o gwarancji miejsc na listach.