Wpis z mikrobloga

Kontynuuję codzienną przypominajkę że nikt z #ko #po #platformaobywatelska nie atakował #konfederacja tak jak twierdzą zwolennicy konfederacji więc #bekazkonfederacji a jako że próbowali przeforsować to kłamstwo to też #bekazlewactwa. No i #polityka ale to bardziej cyrk xD

Oczywiście przypominajka zniknie a ja przeproszę wszystkich jak ktoś pokaże prawdziwy atak ze strony PO na konfederację. Taki prawdziwy atak z uzasadnieniem.

Dziś w bonusie - choć nie powinno kopać się leżącego to jednak poruszę gorący temat- powrót Sośnierza pokazuje że coś się dzieje w konfederacji bo trafi on na jedynkę w okręgu siedleckim. Co mianowicie się dzieje? W okręgu siedleckim pierwsze i drugie miejsce na listach zajmował kandydat ruchu narodowego oraz pani poseł Siarkowaska, przez ten ruch zaproszona. Strona wolnościowa konfederacji dała w ten sposób pstryczka w nos ze stronie "narodowej" a od jakiegoś czasu już widać marginalizowanie JKM i Brauna.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/krol-mentzen-kontra-narodowcy-jego-pionek-sosnierz-ma-zbic-siarkowska-posel-dobromir/hqt8y2r,d18cb688
  • 16
Skoro chcesz nadal się codziennie kompromitować

@Kalifornix: odkąd wrzucam tę nitkę nikt nie pokazał ataku na konfederację, możesz nazywać to kompromitacją ale cóż, to nie ja mówiłem o atakach, ja chcę tylko zobaczyć taki.
Skąd wiadomo, że dostanie jedynkę?

@cordianss: kilka źródeł w internecie twierdzi że jego nazwisko pojawi się obok Siarkowskiej a zwykle było tak że przed kandydatami na listach byli posłowie. Biorąc pod uwagę że nie dostali tam żadnego mandatu w poprzednich wyborach to nie wpakują go na trzecie miejsce.

Dobromir Sośnierz mieszka w Katowicach, jednak jedynkę w tym okręgu ma zapewnioną Grzegorz Płaczek. W nadchodzących wyborach parlamentarnych Sośnierz wystartuje w okręgu siedleckiego.
Jak przywoływałem poprzednio przykład Giertycha, to rżnąłeś głupa, że się nie interesujesz.

@Kalifornix: Czego łżesz? Żadnego głupa nie rznąłem. I tak, nie interesuję się Giertychem.
@aarahon: Nie ja łżę, tylko ty rżniesz głupa. "Nie interesuję się co robi polityk który chce wystartować z PO do senatu, więc po raz kolejny wkleję swoją mantrę, kłamiąc, że nikt z PO nie atakuje Konfederacji"
Twoje źródło o jedynce.

@cordianss: no i co z tym źródłem?

"Nie interesuję się co robi polityk który chce wystartować z PO do senatu, więc po raz kolejny wkleję swoją mantrę, kłamiąc, że nikt z PO nie atakuje Konfederacji"

@Kalifornix: Czy Giertych jest w PO?

Proszę bardzo, nawet zrobiłem screenshot

@Kalifornix: na którym napisałem że nie interesuję się tym. Jeszcze raz mnie obrazisz i lecisz na czarną listę.