Aktywne Wpisy
konik_polanowy +948
hacerking +95
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
#przegryw #blackpill #samotnosc
Kiedyś szliśmy z paczkami czipsów, ja swoją on swoją, kiedy tak szliśmy to Michał wiedział, że zaraz laski się rzuca na jego czipsy więc wziął jednego, oblizał i wrzucił do paczki, po
Jasne jasne a jak laska nie zwraca na ciebie uwagi to znaczy, ze za tobą szaleje xD
Wyjmij głowę z redpillowej d--y
Gdy się lasce nie podobasz to ona nawet nie zwróci uwagi, ze jesteś tam sobie gdzieś w tle
- ty, dawaj, podbijamy do tamtych
- a weź, jakieś młódki, szkoda czasu
- no dawaj, nic nie musisz mówić, ja wszystko załatwię, jakiejś może wpadniesz w oko
- ja wiem jak to będzie, ja dalej będę sam, a ty na noc sobie obie sprosisz na kwadrat :)
Op wspomniał, ze był z kolega i nie okazywał im jakiejś atencji
Miał być zacząć wredny bo tak?
Chyba, że jestes jakims autysta totalnym.
@PfefferWerfer: g---o, a nie lepsze geny. Zadbaj o siebie, ćwićz siłowo, no ale po co xD Pewnie dla ciebie jak ktoś ma fajną sylwetkę, to przez geny, a nie z-----------e na silowni i trzymanie diety