Wpis z mikrobloga

#diablo4 jest jakiś build bez legendarek i aspektów na druida 40+ by szybko szło? Męcze sie niesmaowicie no chyba, ze tak ma być. Męcze bo to monotonne, paść nie padam ale idzie sromotnie wolno.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@10129: Przed sezonem zrobiłem necro na 90lvl i pamietałem levelowanie jako łatwą prostą i bezrefleksyjną podróż gdzie co chwile zmieniałem gear. U Druida Inwestujac w naznaczanie aspektów u okultysty by build działał na lvl 40-50 czuje, ze tylko marnuje czas i zasby. Myslalem, ze może jest coś łatwego i prostego.
  • Odpowiedz
to jedna z najgorszych klas do levelowania

@10129: A dlaczego? Co jest przyczyną? Zbyt wolny movement postaci czy coś innego?
  • Odpowiedz
  • 0
@luz3r: mi się wydaje, że ogólny flow. Duże CD, trzeba uważać na mane i brak tego uczucia potęgi na początku. Necromancer mi wyleciał na 50lvl bez użycia mózgu raz. Tu trzeba zarządzać
  • Odpowiedz
@luz3r: druid bez unikatow nie ma dmg, a z unikatami jak bywa, raz trafisz na 70 raz do 100 bez, teraz i tak dobrze ze chociaz shockwave pod pulverize jest w codexie, bez tego to papajmacha.jpg no i jak wyzej cd, barb ma podobnie early, barbem jako tako sie rozkrecisz bez unikow po paru paragonach i shouty w miare juz lapia, druidem jak nie sfarmisz unikow to ciezko
  • Odpowiedz
@Raa_V: nie wiem.co.za glupoty pisza ale druidem w sezonie napewno nie grali. Musisz miec unikat napierskik +3 do umiejetnosci niedzwiedzia oraz +3 do spustoszenia i +2 z helmu do niedziedziolaka. Daje to 13 pkt skilla do spustoszenia. Na pvp kazdego na moim lewelu sciagam na strzal.
  • Odpowiedz