Aktywne Wpisy
Bansik777 +4
PROSZĘ O POMOC
Cześć Wykopie, muszę prosić Was o pomoc dla mojej suni. Sytuacja stała się krytyczna.
Lilka to 5-letni pies w typie amstaffa. Do tej pory leżała całkowicie bezwładnie, sparaliżowana od połowy – musieliśmy zmieniać pod nią podkłady higieniczne, a karmić i poić zrobioną strzykawką. Z dnia na dzień jej stan drastycznie się pogorszył: doszły silne drgawki, wysoka gorączka, bardzo przekrwione oczy, suchy nos i wycie z bolesności.
Potrzebujemy rezonansu magnetycznego na cito, żeby
Cześć Wykopie, muszę prosić Was o pomoc dla mojej suni. Sytuacja stała się krytyczna.
Lilka to 5-letni pies w typie amstaffa. Do tej pory leżała całkowicie bezwładnie, sparaliżowana od połowy – musieliśmy zmieniać pod nią podkłady higieniczne, a karmić i poić zrobioną strzykawką. Z dnia na dzień jej stan drastycznie się pogorszył: doszły silne drgawki, wysoka gorączka, bardzo przekrwione oczy, suchy nos i wycie z bolesności.
Potrzebujemy rezonansu magnetycznego na cito, żeby

źródło: potpot
Pobierz@kinasato: Nie zgadzam się, że MC to "cipeusz". Już w pierwszym odcinku podejmuje "odważną" decyzję, a im dalej w las(mam na myśli także mangę, tym lepiej). A gdy do widocznego progresu społecznego dodamy przyczynę tego,
chłopak ma mocne zęby. Jakbym ja zapodał taki krindż (motyw zupy) to by mi wypadły.
Trochę się obawiam drugiego sezonu, pierwszy postawił poprzeczkę dość wysoko.