Wpis z mikrobloga

Czyli klasyka ruchu #metoo i fałszywych oskarżeń bez dowodów niszczących czyjąś karierę. Nowe, nie znałem. Jeden z wybitniejszych aktorów ostatnich 30 lat został "zcancelowany" przez bandę chorych idiotów. Po wielu latach batalii sądowych i zrzucenia na margines, po przypięciu łatki gwałciciela zostaje uniewinniony. Czy ktoś poniesie tego konsekwencje? Oczywiście, że nie, bo to tylko biały facet. Kolejny Johnny Deep ( ͡º ͜ʖ͡º) clown world odcinek 2137
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #film #metoo
Pobierz
źródło: Screenshot_11
  • 33
z najlepszego klubu w Anglii wylądował w średniaku we Francji

@Wezzore-04: no właśnie, w średniaku we Francji co oznacza - bogactwo. Wszyscy (klasa robotnicza) jesteśmy r*chani przez elity, ale niektórzy z nas są na tyle naiwni, żeby bronić elit. Spacey i Mendy mogą zarabiać kilkadziesiąt procent mniej za coś co być może zrobili, a być może nie zrobili (cholera wie, mogli przekupić ofiary chociażby). I tak żyją na poziomie do którego
@ananasowy ty jesteś jakiś #!$%@? ? To, ze mam pieniądze ale ktoś mnie oskarży o molestowanie to i tak mam być szczęśliwy i czuć się okej ? Nie czuć się pokrzywdzonym ? Gość grający w piłkę ma kasę bo całe życie od małego poświęcił wszystko żeby dojść na szczyt. Mógł zostać najlepszym na swojej pozycji a Ty mówisz o pieniądzach ? Pieniądze to nie wszystko. Widocznie tego nie rozumiesz bo klepiesz za
@yupitr: nie gadaj bzdur. Nigdy nie mówiłam, ze jest winny/niewinny. Deppa tez nie osądzałam, dopóki sąd w uk nie orzekł, ze napadł Amber co najmniej 12 razy.
już zaraz ci udowodni, że jednak jest winny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@yupitr: Jest niewinny jak łza, a to normalne, że kiedy ktoś oskarża Cię o gwałty i molestowania, to Twoja odruchowa reakcja polega na "przepraszam" xD