Wpis z mikrobloga

Wyobrażacie sobie że na wykopie są jeszcze normiki, które wierzą w "gadkę" i "dobre rozpoczęcie rozmowy", "mocny tekst" xD

Nauczcie się beciaki że jak chad podchodzi strzela liścia i splunie p0lce na mordę to jest to dobre rozpoczęcie rozmowy. Ty jak zagadasz tym swoim "SUPER TEKSTEM" to zostaniesz w najlepszym wypadku olany, w najgorszym cela N. i wyrok za gwałt i molestowanie.

NATURA

#przegryw #blackpill #p0lka
  • 15
@twojastara_glosuje_na_korwina: masz rację, ale są wyjątki. A jak wiadomo wyjątek potwierdza regułę.

W Polsce trudno zobaczyć źle wyglądających facetów, którzy są szczerze pewni siebie i mają zainteresowanie wśród kobiet. Nie wiem co jest tego powodem, ale tak po prostu w Polsce (i w krajach na wschód od nas) jest.

Na zachodzie byłem tylko w UK, ale jestem tutaj od ponad 5 lat, więc trochę widziałem. Tutaj jeśli jesteś nieatrakcyjnym facetem to
@Mike_Oxmaul: bo pewnosc siebie, dynamina etc. Robia swoje i tylko totalne przegrywy bez kontaktu z rzeczywistoscia to wypieraja. Sam zreszta jestem dobrym przykladem, bo sam mimo ze bylem pretty boy 7+/10 to raz za reke trzymalem do 19 roku zycia i to panne 2 klasy nizej. Jak wlaczyla mi sie wzgledna dynamina to nagle co tydzien nowa panne wyrywalem.
@itsoverforme32445: nope, zreszta kolejny przyklad mislem ostatnio. Ostatnio pookresie chorobowym i lekkim dole wrocilem na tindera. Z kazda dupa dobre flow, z buta w kolejnym zwiazku, bo jestem juz 30+, przelizana 3 cyfrowa liczbe loch, wiec znam "instrukcje gry". X lat wcześniej szło by mi z 3 razy gorzej mimo że byłem przystojniejszy i w sumie więcej wychodziłem/imprezowałem.