Aktywne Wpisy
jan-chrzciciel +101
#!$%@? co się #!$%@?ło to ja nawet nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Siedzę sobie na chacie, przeglądam internet nagle słyszę walenie i dzwonienie do dzwi - policja otwierać. Otwieram i się pytam co jest - możemy wejśc tak, tylko chwila ubiorę się bo w samych gaciach byłem i pytam się dalej ale o co chodzi? Wbijaja mi na pokój i mówią, że mamy zgłoszenie dotyczące tego, że napisał
Siedzę sobie na chacie, przeglądam internet nagle słyszę walenie i dzwonienie do dzwi - policja otwierać. Otwieram i się pytam co jest - możemy wejśc tak, tylko chwila ubiorę się bo w samych gaciach byłem i pytam się dalej ale o co chodzi? Wbijaja mi na pokój i mówią, że mamy zgłoszenie dotyczące tego, że napisał
lifapek +672
Nauczcie się beciaki że jak chad podchodzi strzela liścia i splunie p0lce na mordę to jest to dobre rozpoczęcie rozmowy. Ty jak zagadasz tym swoim "SUPER TEKSTEM" to zostaniesz w najlepszym wypadku olany, w najgorszym cela N. i wyrok za gwałt i molestowanie.
NATURA
#przegryw #blackpill #p0lka
W Polsce trudno zobaczyć źle wyglądających facetów, którzy są szczerze pewni siebie i mają zainteresowanie wśród kobiet. Nie wiem co jest tego powodem, ale tak po prostu w Polsce (i w krajach na wschód od nas) jest.
Na zachodzie byłem tylko w UK, ale jestem tutaj od ponad 5 lat, więc trochę widziałem. Tutaj jeśli jesteś nieatrakcyjnym facetem to