Wpis z mikrobloga

Byłem dzisiaj o 10 u konowała na badaniach na prawo jazdy.
Wyszło mi glukozy 114, jadłem ostatni posiłek pewnie koło godz 21 dnia poprzedniego.
No tak wyszło, zresztą mam dietę pudełkową to nie będę do śmieci pudełek wyrzucał dla satysfakcji konowała i się głodził.

Pan konował stwierdził że mnie nie "zbada" (a wiemy i tak że te badania to fikcja) i kazał #!$%@?ć i wrócić za kilka dni na kolejne badania xD

Jest na to jakaś podstawa w przepisach? Nawet jeśli by mi w pełni na czczo wychodziło 114 co go to obchodzi, serio uprawnia go to do nie wydania prawa jazdy?

#prawojazdy #medycyna #lekarz
villager - Byłem dzisiaj o 10 u konowała na badaniach na prawo jazdy.
Wyszło mi gluko...

źródło: chrome_2023-07-25_10-30-51

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • 0
@banas921: powiem tak, miałem ostatnio pudełka na 2000kcal i od poniedziałku wszedłem na 2500kcal, miałem iść na siłownię wczoraj ale mi coś wypadło ( ͡° ͜ʖ ͡°) mogła lekka nadwyżka kalorii powstać bo przeleżałem dzień na kanapie. a generalnie to ćwiczę ostatnio sporo, staram się dojść do 5x w tygodniu ale ostatnio bliżej było 2x, ale w niedzielę to się zakatowałem rowerem ostro ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
  • 0
odstaw te gowniane pudelka i zrob sobie cos normlanego do jedzenia

@mmmmmmmmmmmmmm: mogę zmienić zawsze pudełka na low-fat czy tego typu diety - póki co zależy mi na liczeniu kalorii i regularnych treningach. a BMI i tak mam w normie, mógłbym ważyć jeszcze sporo więcej a nie mniej
  • Odpowiedz
  • 0
@banas921: póki co ćwiczę głównie żeby mi BF % zeszło z brzucha, docelowo może zrobię lekką masę ale nie jest to jakoś super istotne bo czuję się dobrze xd
  • Odpowiedz
@villager: dziwne te badania ja sete przed wyjsciem na badania krwi #!$%@? i wszystko git, ziomek cos tam pochlal dzien przed i skierowali go do AA XD ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz