Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +34
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
limitless93 +35
Twoja dziewczyna wymienia pikantne wiadomości z żonatym typem z pracy.
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Wyszło mi glukozy 114, jadłem ostatni posiłek pewnie koło godz 21 dnia poprzedniego.
No tak wyszło, zresztą mam dietę pudełkową to nie będę do śmieci pudełek wyrzucał dla satysfakcji konowała i się głodził.
Pan konował stwierdził że mnie nie "zbada" (a wiemy i tak że te badania to fikcja) i kazał #!$%@?ć i wrócić za kilka dni na kolejne badania xD
Jest na to jakaś podstawa w przepisach? Nawet jeśli by mi w pełni na czczo wychodziło 114 co go to obchodzi, serio uprawnia go to do nie wydania prawa jazdy?
#prawojazdy #medycyna #lekarz
@mmmmmmmmmmmmmm: mogę zmienić zawsze pudełka na low-fat czy tego typu diety - póki co zależy mi na liczeniu kalorii i regularnych treningach. a BMI i tak mam w normie, mógłbym ważyć jeszcze sporo więcej a nie mniej