Wpis z mikrobloga

@daeun: Gdzie te Polki w Polsce z dziećmi mulatkami? Widziałam może raz w życiu taką dzidzię w Polandii.. natomiast widziałam bardzo dużo samotnych matek z dziećmi 100% Polakami :))
  • Odpowiedz
dury, że nic nie da się zmienić itd. itp.

Ukraińscy żołnierze szkoleni w Polsce chwalą sobie szkolenie u nas i twierdzą, że jest o niebo lepsze niż w Wielkiej Brytanii czy Niemczech.

@daeun:

Mokebe może zostawić dziewczynie dwie rzeczy
-bachora
-zestaw chorób wenerycznych
  • Odpowiedz
@Mamaboss: ja mam taką znajomą. Pojechała do wawki na studia i pierwsze co zrobiła to zaciążyła z murzynem - murzyn jak to murzyn od razu #!$%@?ł. Ona nie skończyła studiów, wróciła na wiochę do rodziców i se wyobraź jaka tam musi być beka jak wychodzi z tym czarnym bękartem na wieś. Dodatkowo kolejna zajebista informacja - od 5 lat, nie ma chłopa, czyli nie ma takich desperatów co wezmą babę z
  • Odpowiedz
@Mamaboss: jedna koleżanka ma dzieciaka z mokebe, typ się bardzo szybko wymiksował. Na osiedlu tez kilka babć z czekoladowymi wnukami widziałem.
  • Odpowiedz
@Mamaboss: to gratuluję, bo oprócz obserwacji o tak na mieście to chociażby córka jednych znajomych tak wpadła w czarna miłość. Dziecko się pojawiło, gość siedział w ośrodku jej rodziców i #!$%@? robił, a oni go utrzymywali. Jak mu powiedzieli ze ma pracować, remontować i malować to coś co powinno mu zająć dzień zajęło tydzień po czym wyjechał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz ich córka się wstydzi
  • Odpowiedz