Wpis z mikrobloga

janusz lvl 60+ został na firmie przyłapany przez swoją córkę jak dymał księgową lvl 35 w swoim gabinecie xD a podobno miał problemy z prostatą i męskimi sprawami xD
myślałem że takie rzeczy tylko w telenowelach ( ͡º ͜ʖ͡º)

#pracbaza #januszebiznesu
  • 69
  • Odpowiedz
  • 28
@rydzo
nie, pracownicy biur którzy oddzielali dwie samice janusza siłą rzeczy się dowiedzieli co się #!$%@?ło no i plota poszła na inne działy lotem błyskawicy
  • Odpowiedz
Córka podobno zapowiedziała, że jak przejmie stery to Anetke od razu pożegna, a Janusz oświadczył że dopóki tu jest to Anetka będzie tu pracowała. Anetka się specjalnie nie przejęła ( ͡º ͜ʖ͡º) jakby nigdy nic

@luke-dolla7: takie kobity znajda sobie taki sam januszex z takim samym knagowym januszem
  • Odpowiedz
@luke-dolla7 takie zdrowe blond 40 chciało kiedyś negocjować rabat za usługę na kolanach. Młody byłem, głupi, po ślubie świeżo, rabatu nie było ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także jeszcze nie jedno Cię zaskoczy w tym życiu
  • Odpowiedz
@reznerek: Coraz słabsze te baity ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla porównania - raz byłem świadkiem historii jak rodzeństwo pracujące u Janusza w firmie wyczaiło, że ten po godzinach degustuje chleby z różnych pieców ( ͡ ͜ʖ ͡)
I co? I absolutnie nic. Cisza jak makiem zasiał, bo gdyby doszło do dram i podziału majątku, to firma przestaje istnieć, dzieci Janusza tracą
  • Odpowiedz