Aktywne Wpisy
Kwas747 +359
W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
ElPrimo +4
Cześć, mam 18 lat i od razu mówię, że jestem kompletnym laikiem i pierwszy raz cokolwiek o motocrossie dowiedziałem się wczoraj, ale stwierdziłem, że kupuje i nikt mnie przed tym nie zatrzyma XD
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
#wojna #rosja #bialorus #polska #ukraina
@JPRW: A dziś Rosjanie nie przygotowywali się do wojny? Amerykanie i Chińczycy też nie. A Polacy?
O przygotowywanych planach prowadzenia wojny dowiesz się za jakiś
Co najwyżej możliwy jest konflikt hybrydowy tuż pod artykułem 5 - ale tego można było się spodziewać od momentu rozpoczęcia wojny na ukrainie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@mial85: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Wojna_hybrydowa
@mial85: Tyle dobrego, że się nie bawisz w jakieś pozory i wyraźnie zaznaczasz "was" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podtrzymuję zdanie z początku wojny (chociaż teraz ze znacznie większą pewnością) - dawajcie bo my już ubrani.
Później wschodnią część wcielą do Rosji na prośbę ludności. Zachodnia część, bez przemysłu i rolnictwa, będzie buforem, niezależnym państwem, całkowicie na garnuszku Moskwy. Oczywiście, jeśli jakiś oszołom zechce straszyć zachód odpaleniem bombki
@Joii: Może lepiej posłuchaj tego jak o tych "menelach" wypowiadali się Ukraińcy.
Nawet Ukriana Rosji nie wypowiedzila wojny, ani Rosja Ukrainie.
Jak w nas wjada wagnerwoskie zielone ludziki to ich zabijemy tak atakujacych jak przywalimy z artylerii i powietrza w ich obozy.
A jak dobrze pojdzie to wprowadzimy na teren Bialorusi wojskowa misje, celem usuniecia resztek wagnerowcow i obalenia wspierajacego ich rezimu Lukaszenki. To najlepsza opcja. Problemw tym ze ruscy nie sa tak