Aktywne Wpisy
diGIO +70
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +171
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#wojna #rosja #bialorus #polska #ukraina
Aktualnie jestem na innym kontynencie, wczorajszą noc i dzisiejszy dzień spędzam przed TV i już na kilku stacjach słyszałam o Wagnerze i Białorusi.
I to nie tak, że chcę wojny, nie. Jednak same głowy NATO mówiły, że rosja jest zagrożeniem, a tutaj się totalnie nie docenia rosji. Choć może też trochę inaczej na to
ty się nawet nie kryjesz, że jesteś ruskim trollem skoro mówicie "was" xD
@mial85: pokażesz mi taki przykład z historii? strzelaniny, która przerodziła się w wojnę wbrew woli zaangażowanych stron?
Serio, nie wierzę w to, że to wszystko się dzieje bez przyczyny. Moja ciocia, która mieszka na Białorusi jak zawsze śmiała się z Łukaszenki tak od ponad roku panuje narracja, że Polska planuje atak i ona, jak i wielu innych w to wierzą.
@JPRW: Zamach na arcyksiecia Ferdynanda.
Jednakże nie uważam, że teraz Polska wejdzie do wojny przez jakąś strzelaninę na granicy. Podejrzewam, że ani Białorusini, Rosjanie ani my tego nie chcemy.