Aktywne Wpisy
pearl_jamik +144
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.5% (1182)
- nie 53.5% (1359)
NoLife_ +375
#chwalesie #noworodek
Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Mam już ponad 20 lat i nigdy nie byłem w związku. Samotność niestety mnie bardzo przytłacza, brakuje mi tej bliskości i możliwości z kimś obejzec razem film itp. Mam wrażenie że nie jestem atrakcyjny, jest to spowodowane wieloma niepowodzeniami na portalach randkowych (tinder/fb randki), a także koszami od dziewczyn.
Staram się ciagle pracować nad sobą, nad swoją psychiką, ciałem, i poszerzać horyzonty. Ale mam wrażenie że im bardziej się staram tym gorzej to wychodzi.
#tinder #niebieskiepaski #przegryw
Po prostu bądź atrakcyjny fizycznie, albo znajdź taką, której rozsądek będzie mówił, że wejście w związek z tobą da jej jakieś aktualnie bardzo ważne dla niej korzyści, których w danej chwili nie mogą zapewnić aktualnie dostępni dla niej faceci. Nic skomplikowanego.
@Anonymus03: serio nie masz ciekawszych rzeczy do roboty?
Śmierdzi trollem, bo aż wierzyć się nie chce, że facet może mieć aż tak źle skonfigurowany system przekonań. Ja bym nie chciał mieć ziomka z mentalnością ofiary w swojej sieci znajomych, więc dlaczego jakakolwiek kobieta miałaby mieć chęć wejścia z kimś takim w relację? Dramat.
To nawet nie musiała być żadna "miłość", ot obopólna wymiana korzyści dopóki przynajmniej jednej ze stron przestaje się to opłacać.