Aktywne Wpisy
Barabasz111 +761
Krzysztof Bosak, lider Konfederacji, jest właśnie gościem rozmowy 1 na 1 w czasie prime time'u, tuż po głównym programie informacyjnym, w odpisowionej Telewizji Polskiej (taka sytuacja nie miała miejsca dosłownie nigdy przez ostatnie 8 lat xd). Czy Konfederaci dalej uważają, że PiSPO jedno zło, a nowe TVP niczym nie różni się od starego?
#tvpis #bekazpisu #konfederacja #polityka
#tvpis #bekazpisu #konfederacja #polityka
Kusher +3
Siema Mircy z tagu #samsung
Pytanie mam bo czuje się oszukany i może ktoś też ma taką sytuację, a mianowicie
Tydzień temu zakupiłem w przedsprzedaży S24 i miałem dostać w gratisie słuchawki Buds 2
Dzisiaj tel przyszedł, więc się szybko zalogowałem, uruchomiłem Samsung Members i kliknąłem "odbierz słuchawki"
Po wypełnieniu danych dostałem komunikat, że nie zdążyłem i darmowych słuchawek już nie ma...
Kurde możliwe to? Dostałem tel jako jeden z pierwszych...
Dodam
Pytanie mam bo czuje się oszukany i może ktoś też ma taką sytuację, a mianowicie
Tydzień temu zakupiłem w przedsprzedaży S24 i miałem dostać w gratisie słuchawki Buds 2
Dzisiaj tel przyszedł, więc się szybko zalogowałem, uruchomiłem Samsung Members i kliknąłem "odbierz słuchawki"
Po wypełnieniu danych dostałem komunikat, że nie zdążyłem i darmowych słuchawek już nie ma...
Kurde możliwe to? Dostałem tel jako jeden z pierwszych...
Dodam
Jeśli piątkowych tetryków nie zaczniecie od zaintonowania zi-zu-zi-zu-zi-za to więcej was nie obejrzę ( ͡º ͜ʖ͡º)