Wpis z mikrobloga

Melepeta idzie chyba w slady Malczynskich. Przeprowadzil się do Warszawy, gdzie wynajal sobie dwukondygnacyjne mieszkanie.

Koszt takiego wynajmu na Wilanowie to 10-15k. Biorąc pod uwagę próżność jupiterów, to myślę, że właśnie w taką dzielnicę celował.

W ciagu ostatnich 5 miesiecy wysrał 7 filmikow z monetyzacja, za ktore zarobil maksymalnie 100k (przy maksymalnych stawkach, realnie pewnie dużo mniej). Widać, że brakuje pomysłów na nagrywki.

Przeprowadzka motywowana była pewnie w dużej mierze skroceniem dystansu do klubu, w ktorym Melepeta chce trenować.

Zasięgi się kończą, hajs z ekipy i fame mma tez, za to koszty zycia rosną i stąd desperackie poszukiwanie kontraktu w Fame MMA. Pasternak i Rozpara wiedzą, że Fame MMA 14 z udziałem Melepety w main evencie był jednym z najdrozszych, wiec walizki z pieniedzmi tez nie otworza.

Widownia Melepety rośnie i za chwilę pewnie przerzuci się na coś innego. Myślę, że w ciągu roku Melepeta będzie miał po 50k wyświetleń na filmiku i zacznie reklamować keydrop albo inne gówno.

I bardzo #!$%@? dobrze.

#famemma
  • 3
@Pryshlyak: nie jeden z najdroższych tylko zdecydowanie najdroższy jesli chodzi o koszt gazy zawodników. Zaraz po Melepecie przecież Xayoo walczący na tej gali miał 2 pod wzgledem wielkości gaże. Jeszcze na tej gali bili sie Gimper,Nitro