Aktywne Wpisy
18031983 +249
#budujzwykopem #dom #nieruchomosci #remontujzwykopem #budowa Jak dociągnę budowę do końca to jadę do sanatorium pod opieką psychologa. Budowanie domu w PL to jest jakaś abstrakcja...
bomba4 +805
Chłop mający żonę i córkę pojechał 200 km od swojego domu, żeby się #!$%@?ć i ukraść komuś flagi. Pech chciał, że przy odpalaniu pirotechniki sam się zabił i teraz robią mu zbiórkę na milion złotych xD.
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
Koszt takiego wynajmu na Wilanowie to 10-15k. Biorąc pod uwagę próżność jupiterów, to myślę, że właśnie w taką dzielnicę celował.
W ciagu ostatnich 5 miesiecy wysrał 7 filmikow z monetyzacja, za ktore zarobil maksymalnie 100k (przy maksymalnych stawkach, realnie pewnie dużo mniej). Widać, że brakuje pomysłów na nagrywki.
Przeprowadzka motywowana była pewnie w dużej mierze skroceniem dystansu do klubu, w ktorym Melepeta chce trenować.
Zasięgi się kończą, hajs z ekipy i fame mma tez, za to koszty zycia rosną i stąd desperackie poszukiwanie kontraktu w Fame MMA. Pasternak i Rozpara wiedzą, że Fame MMA 14 z udziałem Melepety w main evencie był jednym z najdrozszych, wiec walizki z pieniedzmi tez nie otworza.
Widownia Melepety rośnie i za chwilę pewnie przerzuci się na coś innego. Myślę, że w ciągu roku Melepeta będzie miał po 50k wyświetleń na filmiku i zacznie reklamować keydrop albo inne gówno.
I bardzo #!$%@? dobrze.
#famemma