Pamiętajmy, żeby nigdy nie szukać wsparcia psychicznego u k0biet. One nie mają empatii dla słabych lub brzydkich chłopów. Gardzą nosicielami słabych genów i pragną ich eksterminacji. Dobiją tylko jeszcze bardziej, wdepczą w glebę.
@ArmageddonPrzeciwBladziom ja mam przez ten tag jakaś niechęć do kobiet ... chcoiaz to bardziej przez mamę i siostre niż tag każda baba ma wściekliznę?
@ArmageddonPrzeciwBladziom nigdy ale to nigdy nie szukać wsparcia u kobiety twojego kumpla. Najlepiej wogole. z nią nie rozmawiać. Ja niestety zabłądziłem i za daleko to zaszło. Fakt na tamten moment mi dużo pomogła. Ale jeszcze więcej w późniejszym etapie wyszło problemów. Masz problemy idź do psychologa serio.
@WielkiNos: nie no, laski są bezwzględne dla brzydali a przystojny może praktycznie wszystko. Kobiety zwracają uwagę na wygląd dużo bardziej niż mężczyźni
@WielkiNos: Ale czymś zupełnie innym jest "pojazd" chłopa przez 2 kolesia a pociski laski. Teksty laski bolą 2 razy bardziej, bo raz że chłop się nie spodziewa takiej brutalności, wulgarności od laski (aniołka / księżniczki swojej) a dwa chłopy się pospinają i pogodzą w 2 dni a jak laska se wkręci to potrafi wbijać szpilkę bardzo głęboko i systematycznie przez miesiące / lata. O wyciąganiu spraw o których chłop zdążył zapomnieć
@ArmageddonPrzeciwBladziom: Prawda jest taka, że chłopy gardzą brzydalami w takim samym stopni (a często nawet większym) jak kobiety. Przykładem może być to, że przegrywy w przeszłości zazwyczaj byli gnojeni przez oskarkow i normików, a nie Julki.
Przykładem może być to, że przegrywy w przeszłości zazwyczaj byli gnojeni przez oskarkow i normików, a nie Julki.
@Amicia: 0skarki i n0rmiki przynajmniej widzą w nas ludzi, którym można wjechać na psychikę. Tymczasem julki widzą w nas po prostu śmieci, niechciany element tła szpecący im krajobraz. Nie gnębią nas wprost, ale dehumanizują po cichu. To tak jak z bezdomnymi, których prawie każdy omija na ulicy bez słowa, udając, że ich nie
One nie mają empatii dla słabych lub brzydkich chłopów.
Gardzą nosicielami słabych genów i pragną ich eksterminacji.
Dobiją tylko jeszcze bardziej, wdepczą w glebę.
Tylko drugi huop zrozumie huopa.
#przegryw
chcoiaz to bardziej przez mamę i siostre niż tag
każda baba ma wściekliznę?
Dokładnie.
@WielkiNos: mówię o dobrych chłopach z tagu, a nie o perfidnych n0rmikach, januszerce lub sebisławach
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mrbimbek klasyczne projektowanie swoich marzeń na innych. To dla was wygląd jest najważniejszy. Kobieta wybierze brzydszego jak ma dużego benisa xd
@ananasowy: prawda boli, c' nie?
@Amicia: 0skarki i n0rmiki przynajmniej widzą w nas ludzi, którym można wjechać na psychikę.
Tymczasem julki widzą w nas po prostu śmieci, niechciany element tła szpecący im krajobraz. Nie gnębią nas wprost, ale dehumanizują po cichu. To tak jak z bezdomnymi, których prawie każdy omija na ulicy bez słowa, udając, że ich nie
Komentarz usunięty przez autora