Aktywne Wpisy
McBreed +175
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Komentarz usunięty przez autora
Poka coś zarządzane przez bolatza czego chj nie strzelił.
Bolatze jak mudzyny, jak pod butem to zap..dala jak przecinak, ale jak nie ma bata/buta na ryju, to nie wie co ma ze sobą zrobić i niszczy wszystko czego się nie dotknie.
@Cyslav: no tak, a koszty transportu nie istnieją, bo paliwo się z rafinerii teleportuje na stacje, więc nieważne gdzie je kupisz, liczy się tylko cena xD
Walisz w chochoła, wykraczasz poza temat dyskusji, a jak zwracam Ci na to uwagę, to Ty próbujesz mi wcisnąć, że nie trzymam się tematu.
Ja się trzymam tematu cały czas i utrzymuję, że paliwo w polskich rafineriach jest tańsze niż na zachodzie.
@biggle: Żebyś miał Orange, T-mobile, Play i Plusa do wyboru a nie samo Orange. Dlatego.
@pieczk: tepsa nawet w nominale była droga jak c--j w porównaniu do dzisiejszych abonamentów.
Pod koniec lat dziewięćdziesiątych telefon stacjonarny to kosztował lekkim chujem 25 zeta miesięcznie za samą przyjemność że był. W ramach tego miałeś chyba 10 albo 15 impulsów w cenie (30-45 minut maksymalnie - ale, ale, jak zadzwoniłeś i skończyłeś rozmowę po
@Fennrir: Ale anon, tam w momencie sprzedaży nie było prawie nic po wyjęciu infrastruktury xD jeno baza klientów i personel (głównie do obsługi infrastruktury). Kto normalny kupił by to BEZ infrastruktury? I po co?
Do tego ta infrastruktura w momencie sprzedaży to prawie wyłącznie były linie telefoniczne i trochę łącz
Nie "tylko linie telefoniczne" tylko aż wszystkie linie telefoniczne, kanały techniczne, nawet kurԝa bunkry rządowe. G---o mnie obchodzi kto by to kupił bez infrastruktury, tak samo sobie można zadać pytanie kto normalny by kupił PKP bez infrastruktury. Ale to nie jest argument żeby sprzedawać PKP wraz z infrastrukturą.
Nawet jeśli uznać że to była przestarzała infrastruktura którą trzeba było zmodernizować to uwaga - Orange potem jak przeprowadzało wymianę na
@Fennrir: Sporo osób gdyż przewoźnik kolejowy to głownie tabor i personel.
@Fennrir: Gdzie ten monopol?
@Cyslav: póki nie przedstawisz żadnych dowodów to jest to twoja opinia którą mam w dupie