Wpis z mikrobloga

@PiersiowkaPelnaZiol no i co z tego, że pojedziesz na inną stację, skoro oni i tak kupują paliwo od Orlenu. Nie wiedziałeś o tym? Przecież nawet w tym filmie mówi o tym Tomczyk. A poza tym, nie kupując na Orlenie nie dajesz zarobić jedynie ajentom tych stacji, a nie Obajtkowi, przecież to logiczne, że paliwo, którego nie kupisz na Orlenie, musisz kupić na innej stacji, która uwaga! Zaopatruje się w rafinerii z Orlenu.
@PiersiowkaPelnaZiol: mój ziomo pracuje w Kaczkenie, ale no student, jeszcze mogę zrozumieć. Choć nie no z dwa razy coś tam kupiłem jak teraz do Holandii jechałem do pracy to GTV mi się na nich zatrzymywał to sobie na drogę coś kupiłem stąd.
@Sin-: juz w tak skretynialym panstwie zyjecie, ze gosciu musi robic 5 minutowy wyklad o oczywistych rzeczach, a wy sie jaracie jak ZAORAL ( _)
serio #!$%@?, im dluzej obserwuje ten kraj, tak mimo ze uwazam stonoge za #!$%@? przekreta, tak jego 'bedzie was pis #!$%@?' bylo po prostu trafnym spostrzezeniem XD ten narod w 100% zasluzyl sobie na to co teraz ma. bynajmniej bombelkom daly, imigrantuw nie
tak jego 'bedzie was pis #!$%@?' bylo po prostu trafnym spostrzezeniem XD

@Steven_Hyde: Nie było żadnym trafnym i proroczym spostrzeżeniem, a bólem dupy wywołanym wynikiem swojej partii. Jak potrzebował ułaskawienia, to PiS był fajny i prosił Andrzeja xD

A poza tym, nie kupując na Orlenie nie dajesz zarobić jedynie ajentom tych stacji, a nie Obajtkowi, przecież to logiczne, że paliwo, którego nie kupisz na Orlenie, musisz kupić na innej stacji, która