Aktywne Wpisy

lemonsilverhaze +170
źródło: 1000364488
Pobierz
kurczakos1 +55
W nawiązaniu do momentu, który zauważył @dizel81
U Cukrowej Księżniczki, być może po wielogodzinnej wspólnej zabawie z dziewczynką, która pewnie nie jest w jakiejś idealnej sytuacji społeczno - finansowej (nie wiemy, nie znamy sprawy), obudził się zwykły ludzki odruch podzielenia się czymś co ma.
Być może obie były spragnione i Juny po prostu sięgnęła po butelkę czegoś do picia również dla niej.
U Cukrowej Księżniczki, być może po wielogodzinnej wspólnej zabawie z dziewczynką, która pewnie nie jest w jakiejś idealnej sytuacji społeczno - finansowej (nie wiemy, nie znamy sprawy), obudził się zwykły ludzki odruch podzielenia się czymś co ma.
Być może obie były spragnione i Juny po prostu sięgnęła po butelkę czegoś do picia również dla niej.

#poznan
1. Jak mu szło z dziewczynami kiedy się znaliście?
2. Jak wyglądała jego sytuacja rodzinna?
Laska tez musiała hyc dziwna w takim razie bo X 2 poszła w podobny klimat
1. Nie pamiętam, żeby miał wówczas jakiekolwiek interakcje romantyczne. Zdawał się być raczej niezręczny i wydaje mi się, że mógł mieć z tym spore problemy, a 3 dychy na karku pewnie go w tym kontekście dobijały.
2. Zapomniałem o tym punkcie. Szczegółów nie znam, ale sytuacja wydawała się dość poukładana. Jego brat jest niesamowicie zdolną osobą, która ukończyła wiele kierunków zagranicznych, a on sam skończył prawo. Nie słyszałem jakichś złych historii, sytuacja materialna raczej powyżej średniej.