Też mi się to wydaje dziwne i jak rozmawiałem z kolegami, ktorzy go znali to się dziwili, że on w ogóle z taką dziewczyną miał jakiekolwiek szanse.
@sirdigital: w sumie dziwne, bo on na zdjęciach całkiem dobrze wyglądał. Lepiej niż Kordian IMO. Nawet tutaj na wykopie ktoś pisał, że Julka uciekła od Chada do normika. Poza tym piszesz jakby ta Julka była jakimś cudem świata, a ona wygląda jak przeciętna
@emilio-cosso: Nie mam pojęcia mówiąc szczerze, nie miałem już wówczas z nim kontaktu. Pozostałej dwójki nie znam i wiem coś tylko od znajomych, ale niedużo.
Generalnie, jak powoli się okazywało, że to prawdopdoobnie on to pisałem do ludzi, którzy również go znali i większość nie mogła w to uwierzyć. Ja zresztą również. Takiej diagnozie sytuacji nie pomagało to, że wciąż jest aktywny na messengerze (zielona lampka i odczytywał wiadomości). Może to policja.
@sirdigital: Ok, to faktycznie mu się trochę utyło.
Wiesz kiedy i jak długo był w związku z tą dziewczyną? Bo sprzeczne informacje są podawane, niektórzy piszą że było to 2-3 lata temu i był to krótki związek, inni że długi.
@damienbudzik: Na to by wychodziło, ale na 100% nie jestem w stanie powiedzieć, tylko z drugiej ręki. Jakby ktoś mnie wczoraj spytał, jak sobie wyobrażam co u niego to bym raczej pomyślał, że nie ma dziewczyny ani perspektywy na znalezienie takowej.
2. Zapomniałem o tym punkcie. Szczegółów nie znam, ale sytuacja wydawała się dość poukładana. Jego brat jest niesamowicie zdolną osobą, która ukończyła wiele kierunków zagranicznych, a on sam skończył prawo. Nie słyszałem jakichś złych historii, sytuacja materialna raczej powyżej średniej.
@sirdigital: Jako osoba ze wspólnymi znajomymi z MB potwierdzam tym autentyczność OPa
#poznan
@sirdigital: w sumie dziwne, bo on na zdjęciach całkiem dobrze wyglądał. Lepiej niż Kordian IMO. Nawet tutaj na wykopie ktoś pisał, że Julka uciekła od Chada do normika.
Poza tym piszesz jakby ta Julka była jakimś cudem świata, a ona wygląda jak przeciętna
źródło: ziom
PobierzWiesz kiedy i jak długo był w związku z tą dziewczyną? Bo sprzeczne informacje są podawane, niektórzy piszą że było to 2-3 lata temu i był to krótki związek, inni że długi.
@sirdigital: Jako osoba ze wspólnymi znajomymi z MB potwierdzam tym autentyczność OPa