Aktywne Wpisy

Przemyślenia z d--y:
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
Traxa +6
Cześć. Pytanie skierowane do kobiet bardziej. :)
Na dniach mam zamiar oświadczyć się dziewczynie. Jak miałem z 8 lat, to na Demotywatorach widziałem jak ktoś otwiera oryginalne kinder-jajko, podmienia zabawkę na pierścionek i trzeba delikatnie podgrzać czeko i połączyć na nowo dwie połówki. Na sreberko też był jakiś sposób. I tak gdyby nic kupić parę jajek i usiąść przy filmie i zajadać czekając na otwarcie tego wlasciwegoo.. nie chce oklepanych wyjazdów nad
Na dniach mam zamiar oświadczyć się dziewczynie. Jak miałem z 8 lat, to na Demotywatorach widziałem jak ktoś otwiera oryginalne kinder-jajko, podmienia zabawkę na pierścionek i trzeba delikatnie podgrzać czeko i połączyć na nowo dwie połówki. Na sreberko też był jakiś sposób. I tak gdyby nic kupić parę jajek i usiąść przy filmie i zajadać czekając na otwarcie tego wlasciwegoo.. nie chce oklepanych wyjazdów nad

Crazy Stupid Love - Kocha, lubi, szanuje
Pewien mąż podczas kolacji dowiaduje się od żony że ta chce rozwodu. Zapija smutki w barze gdzie lituje się nad nim sporo młodszy bawidamek i zostaje jego skrzydłowym.
Myślę, że ten film spokojnie mógł być na pierwszej liście, bo jest i zabawny i niegłupi i świetny aktorsko poza Stevem Carellem, który gra Michaela Scotta - serio, film powstawał jak Steve odszedł z serialu i widać jak mocno siedzi w starej roli.
Reżyseria: Glenn Ficarra i John Requa
Romans, Komedia, Dramat
IMDb: 7.4/10
https://www.imdb.com/title/tt1570728/
https://upflix.pl/film/zobacz/crazy-stupid-love-2011
źródło: kocha
Pobierz@masz_fajne_donice: o nie, chyba nie widziałeś Big Short albo seriali The Morning Show lub Pacjent