Aktywne Wpisy
lopezox +1
Planuję zakup nowego telefonu. Do tej pory kupowałem zawsze telefony z serii Xiaomi Redmi Note i byłem zadowolony. Obecnie stwierdziłem, że może warto kupić coś z wyższej półki i zastanawiam się nad iPhonem 15, natomiast nie ukrywam, że cena dość spora. W związku z tym pytanie czy iPhone jest naprawdę warty swojej ceny, czy płacimy głównie za logo? Co takiego ma iPhone że jest tak ceniony i uważany za najlepszy? Naprawdę jest
Czy warto kupić iPhone?
- Tak 43.0% (58)
- Nie 57.0% (77)
Arboree +1
teraz niech tylko Anglia dostanie #!$%@? za wybranie lewactwa i będzie git, Niemcy, Francja, Anglia - same lewactwa poodpadają i zostanie prawicowa Hiszpania
#mecz
#mecz
#randkujzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
Oczywiście twoja luba będzie zadowolona, ale podświadomie zakodujesz jej pewną informację która u niektórych kobiet może zakiełkować pogardą wobec mężczyzny (tym bardziej gdy skumuluje się więcej takich sytuacji).
A może Mirek i jego wybranka są #wykop30plus i dla nich PRL to nostalgiczne wspomnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PonuryBatyskaf: No na pewno xD
Ale ja osobiście bym te całe oświadczyny jak już na urlopie przeniósł na plaże nocą o ile op jest nad morzem, gdy siedzimy sobie np przy ognisku czekając na wschód słońca. gdzie jest kocyk, winko, ognisko, coś do jedzenia itp
Taki pokój prl się gryzie, planując się oświadczyć w ten sposób, wynajałbym coś o
Jeszcze jak nigdy nie byłem w związku to sobie wyobrażałem, że jak bym się kiedyś oświadczał komuś
@BurzaGrzybStrusJaja: łap plusa mireczku, pikanterii całej akcji dodaje fakt, że na tym tapczanie zostały wcześniej spłodzone 4 pokolenia Polaków! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Antibambino: Nie jest, prawda? Prawda?
Ty to tam wracaj te zabawy tinderowe robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)