Aktywne Wpisy

MaxinEevee +204
Wyszedł Trailer Wiedźmina 4, cinematic trailer podkreślmy, i co? I oczywiście zesrańsko wielkich polaków patriotów menskich menżczyzn, znawcUw lore wiedźmina.
A bo baba, a nie chłop więc w ogóle lewactwo woke i armagedon. Ciekawe, że Ci sami znawcy przemilczają, że całą Północą trzęsły czarodziejki, Ciri jest co najmniej Biseksualna w książkach, a od 2015 roku można nawet zdecydować, że w ogóle lubi tylko kobiety.
A bo skąd ona eliksiry jak nie przeszła próby
A bo baba, a nie chłop więc w ogóle lewactwo woke i armagedon. Ciekawe, że Ci sami znawcy przemilczają, że całą Północą trzęsły czarodziejki, Ciri jest co najmniej Biseksualna w książkach, a od 2015 roku można nawet zdecydować, że w ogóle lubi tylko kobiety.
A bo skąd ona eliksiry jak nie przeszła próby

źródło: obraz_2024-12-13_063255257
Pobierz
GdzieJestBanan +600
#wiedzmin Ale potężne zesrańsko na wykopie. I ciągle te same mordy widzę, w kółko powtarzają to samo xD Na podstawie kilku minut trailera, na którym tak na prawdę nic nie pokazano xD Ciekawe kiedy te dzbany odkryją, że Ciri woli dziewczyny, A Sapek tworzył woke content zanim to było modne xD
Taki obraz wasz.
Taki obraz wasz.

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mam problem z stopką mailową. Ustawiłem sobie podpis, do treści dodałem kilka ikon np. telefon itp. problem pojawia się podczas odpowiedzi na maila, ponieważ te ikony stopki itp. dodają się jako załączniki do maila przez co wysyłam komuś np. 7 załączników. Podczas tworzenia nowej wiadomości to się nie dzieje. Co zrobić?
#programowanie #html #css #mail #webdev
a czemu dodają się jako załączniku tylko przy odpowiedziach, a przy tworzeniu nowej wiadomości jest wszystko dobrze i po prostu są w treści, a nie w załączniku
@MekaS: tak, ale jak pisalem wyzej, zazwyczaj to nie bedzie sie wyswietlac
@MekaS: nie wiem,