Aktywne Wpisy
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
ruskizydek +298
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
Czemu zwolennicy konfederacji atakują zwolenników platformy?
Bo głupio było by atakować zwolenników przyszłych koalicjantów xD
Swego czasu Wipler u nich miał koło 20 % xD
wyparcie maili z poufna strona - jest ✓
pieprzenie glupot, fikołki - jest ✓
kuc dzisiaj dostanie owies ! brawoo. pindolony przestal mi odpisywac XD
@aarahon: Ale sie odpaliło po ostatnich sondażach xD nawet TVN zrobił reportaż z mroczną muzyką. Wyjcie głośniej.
@Krzysiokk: to wycie konfederatów słychać. Pamiętasz jak konfederaci wyli bo nikt nie chciał ich na marszu 4 czerwca? Co lepsze przyszli, zaśmiecili ulicę i wygnali ich o co też wyli xD
@SOLDIER_OF_FROGTAN to jeszcze więcej powiem, ten sam IBRIS nagradzał orlen w tamtym roku. Ja czekam na sondaże Kantaru w okolicach września. Teraz uja te wszystkie znaczą.
@scarecrov: pisałem o wszystkich kucach. Mam wszystkich wołać?
@aarahon: Wycie z jakiego powodu? Że miesiąc w miesiąc +1%? xD
Aż rudy wysłał zlecenie do TVNu, żeby się bardziej postarali.
@Krzysiokk: że zostali oszukani bo ich kochana partia antysystemowa nie dość że powiela kremlowską propagandę, prowadzi działania dezinformacyjne to jeszcze sprzymierzyła się z pisem kilka lat temu.
@oleista_palma: tyle że konfa z pisem współpracuje ;)
@oleista_palma: i ty w to wierzysz jak oni oficjalnie współpracują? xD