@dom_perignon: No i teraz niech mi te dzbanuszki z po powiedzą jakie efekty były tego dogadania się z konfą, bo chyba mają świadomość, że chodzi o wybory prezydenckie. Więc efekty tego dogadania się chyba już powinniśmy znać. Dodatkowo akurat teraz przy zmasowany ataku wypływają meile z ruskiej strony. Ciekawe, ciekawe.
@kulass: gdyby byli w próżni możesz tak sobie uważać, tyle że Duda to podnóżek rządzącej partii i im wszystko przyklepie. Z tego tylko powodu szczotka od WC byłaby lepsza niż Duda
gdyby byli w próżni możesz tak sobie uważać, tyle że Duda to podnóżek rządzącej partii i im wszystko przyklepie. Z tego tylko powodu szczotka od WC byłaby lepsza niż Duda
@assninja: Duda to nie Komorowski, no i jakoś nie wszystko im przyklepuje, no ale ja was rozumiem, jak się ciągle powtarza bzdurne hasło to potem się w nie wierzy.
@kulass: Przychlaście, podobno k0nfederaci idą, żeby "wywrócić im stolik" - a okazuje się, że zakulisowo liżą się po jajach, jednak i tak robisz fikołki, że Duda > Trzaskowski jakby to #!$%@? miało jakiekolwiek znaczenie w tym temacie xD
A co do wywalenie stolika mają wybory prezydenckie?
@kulass: To, mają, przychlaście, że prowadząc narrację o wywróceniu stolika sugerujesz, że chcesz kogoś odsunąć od jakiejkolwiek decyzyjności i robić wszystko, aby ta chęć się zrealizowała.
Jeżeli zakulisowo się z kimś dogadujesz, to znaczy, że ten ktoś wcale nie jest taki zły i chyba jednak dopuszczasz z nim jakąś współpracę - ale niedobra o tym mówić publicznie, bo trzeba stworzyć iluzję wyboru dla
To, mają, przychlaście, że prowadząc narrację o wywróceniu stolika sugerujesz, że chcesz kogoś odsunąć od jakiejkolwiek decyzyjności i robić wszystko, aby ta chęć się zrealizowała.
Jeżeli zakulisowo się z kimś dogadujesz, to znaczy, że ten ktoś wcale nie jest taki zły i chyba jednak dopuszczasz z nim jakąś współpracę - ale niedobra o tym mówić publicznie, bo trzeba stworzyć iluzję wyboru dla grupy matołków, aby te przy urnach myślały, że głosując na
No tak, bo gdyby nie ten meil to winnicki pewnie zagłosował by na trzaskowskiego wyznającego kompletnie odmienne poglądy.
Matołku - po pierwsze, to pisze się "mail", a po drugie - nie o tym mowa kto i na kogo by zagłosował ze względu na to kto jakie ma poglądy. Pytałeś co wyszło z tego dogadywania się - więc ci udowodniłem, że wyszło poparcie dla Dudy poprzez jasne zadeklarowanie, że faktycznie osoba,
eh że im nie wstyd coś takiego podawać. a w tym kawałku kurczaka więcej panierki niż mięsa... nawet na sosie i sałacie oszczędzają #kfc #fastfood #jedzenie
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja
@dom_perignon: O, czyli jednak mieliście na dyżurze w Konfederacji jakiegoś tłumacza języka Rosyjskiego
Dodatkowo akurat teraz przy zmasowany ataku wypływają meile z ruskiej strony. Ciekawe, ciekawe.
@Njal: Bystry to ty zbyt nie jesteś¯\(ツ)/¯
@kulass: no znamy, przecież Duda wygrał.
W pierwszej na Bosaka w drugiej na Dude, jakoś tak szedł ten (pisowski) przekaz, ale nikomu on jakoś specjalnie nie przeszkadzał
@assninja: Duda>Trzaskowski więc skąd zdziwienie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@assninja: Duda to nie Komorowski, no i jakoś nie wszystko im przyklepuje, no ale ja was rozumiem, jak się ciągle powtarza bzdurne hasło to potem się w nie wierzy.
@assninja: Towarzyszu, ja tam go wolę od Trzaskowskiego a co do reszty zdania są podzielone.
@rwL_: no ma, jego opinia pokazuje że mail mówi prawdę XD
@rwL_: Czy ja ci wyglądam na twojego Ojca?
@rwL_: A co do wywalenie stolika mają wybory prezydenckie?
@rwL_: No właśnie wybory prezydenckie z 2020 roku nie mają żadnego znaczenie w temacie wywalenia stolika w wyborach parlamentarnych wiec o
@kulass: To, mają, przychlaście, że prowadząc narrację o wywróceniu stolika sugerujesz, że chcesz kogoś odsunąć od jakiejkolwiek decyzyjności i robić wszystko, aby ta chęć się zrealizowała.
Jeżeli zakulisowo się z kimś dogadujesz, to znaczy, że ten ktoś wcale nie jest taki zły i chyba jednak dopuszczasz z nim jakąś współpracę - ale niedobra o tym mówić publicznie, bo trzeba stworzyć iluzję wyboru dla
W taki sposób, że mówią o tym ci sami ludzie, którzy dogadywali się przed II turą wyborów prezydenckich. Jesteś taki głupi czy tylko udajesz?
Mowa o dogadywaniu się, a nie o jakichś preferencjach politycznych,
@rwL_: No tak, bo gdyby nie ten meil to winnicki pewnie zagłosował by na trzaskowskiego wyznającego kompletnie odmienne poglądy.
Na resztę nie będę nawet odpowiadał, bo szkoda mi sobie psuć wieczór na dyskusje z frustrowanym dzbanem. Pozdrawiam cieplutko.
Matołku - po pierwsze, to pisze się "mail", a po drugie - nie o tym mowa kto i na kogo by zagłosował ze względu na to kto jakie ma poglądy.
Pytałeś co wyszło z tego dogadywania się - więc ci udowodniłem, że wyszło poparcie dla Dudy poprzez jasne zadeklarowanie, że faktycznie osoba,