Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +116
magnetotonieja +10
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
takiego fikołka strzeliłeś w jednym nie zbyt długim zdaniu że musiałem jeszcze raz przeczytać co napisałeś bo myślałem że nie umiem czytać, no ale niestety okazało się że to nie ja jestem zmęczony z powodu wieczoru tylko ty jesteś wyznawcą jedynej słusznej partii.
@Njal: Jakie było głosowanie w tej sprawie? To chyba bardziej kwestia obecnej Konstytucji? Co do zamordyzmu - to co wymieniłeś to pikuś w porównaniu co PiS i "opozycja" odwalali podczas "pandemii" czy chociażby przepchnięcie jednogłośnie ustawy o wywalaniu mężczyzn z ich własnego domu na podstawie oskarżenia. Ustawa która łamie wszelkie standardy współczesnego prawa i polską Konstytucję. No ale to już nie zamordyzm ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Parmenides69: jak nie było głosowania to w takim razie wszystko wybaczone, mazu, mazu, mazu, wymazujemy, konfederacja jednak nie przyczyniła się do bandyckiego prawa powodującego zgonu młodych kobiet w polskich szpitalach.. a nie, czekaj.
sraken pierdaken, nikt was nie traktuje poważny - co prawda umarło ponad 100 tysięcy obywateli na COVID ale nie było żadnego wirusa, szczypawki, kagańce, sraty
@merciless85: ciekawe bo od głosu wstrzymało się 10 posłów Konfederacji (wszyscy obecni )
Wolnościowcy za 2 zł, wstrzymali się podczas delegalizacji prywatnej stacji telewizyjnej, ostateczna kompromitacja cw..
Jak nie było głosowania to w takim razie nic się nie stało, niech dalej kobiety umierają przy porodzie
Banda zamordystycznych, fanatycznie religijnych nacjonalistów.
Co do pandemii to ja jak i większość nie twierdzi że nie było żadnego wirusa, szkoda tracić czasu na te chochoły i dalszy ciąg urojeń. Biorąc pod uwagę obecny post facto stan wiedzy o tym co się działo, efekty (nadmiarowe zgony, inflacja) i to że wpuszczono miliony osób z Ukrainy które były dużo mniej
I jak mówiłem - słowo "fanatyk" z ust kogoś takiego brzmi trochę komicznie. Szczególnie że pod wieloma względami i ideami Konfy nie popieram. Ale jak mówiłem - powinieneś odpocząć od tego trochę bo do wyborów na lekach skończysz.
@kleopatrixx: ty przypadkiem się już nie zakładałeś kiedyś o usuniecie konta?
@Njal: Czyli jak przez brak koalicji z konfederacją dojdzie do przedterminowych wyborów to będziesz jechał narracją, że są jak NSDAP?
I tobie naprawdę się wydaje, że jak wylecisz z Hitlerem to przekonasz do czegoś innego swojego rozmówce, niż tego, że masz nasrane w bani?
Paradoksalnie w koalicji byli by spokojniejsi i bo by ich Jarek ustawił do pionu.
Wystarczy mi że ktoś pomyśli samodzielnie.
@kulass: A jaki interes ma mieć konfa w przedterminowych wyborach skoro realnie po rozpisaniu nowych wyborów i tak nie będzie miała szans na samodzielne rządy? Konfederacja jest partią skazana na koalicję i wie to każdy kto chociaż trochę ogarnia politykę, i wie to doskonale mentzen niezaleznie od tego co publicznie mówi.
Jeśli konfie zależy na wprowadzeniu swoich postulatów to po
@SzejdiSlimSzejdi: A jaki sens iść w koalicje i skończyć jak PSL? Konfederacja ma czas, składa się z młodych mogą przez kolejne
Ma boleć.