Wpis z mikrobloga

@Njal zacne fikołki kogos kto nie potrafi wskazać faktycznych zamordyzmow Konfy. Bo ja mogę wskazać taki co zrobiła opozycja. Covidowy rozgardiasz na poziomie Australii jaki szykowali. Ale magicznie 22.02 wszystkie media o wirusie zapomniały symetrysto
  • Odpowiedz
@xDawidMx: XD no przecież podałem ci na tacy.. o matko, z wami to powinni psychiatrzy kliniczni dyskutować

takiego fikołka strzeliłeś w jednym nie zbyt długim zdaniu że musiałem jeszcze raz przeczytać co napisałeś bo myślałem że nie umiem czytać, no ale niestety okazało się że to nie ja jestem zmęczony z powodu wieczoru tylko ty jesteś wyznawcą jedynej słusznej partii.
  • Odpowiedz
Zakaz aborcji

@Njal: Jakie było głosowanie w tej sprawie? To chyba bardziej kwestia obecnej Konstytucji? Co do zamordyzmu - to co wymieniłeś to pikuś w porównaniu co PiS i "opozycja" odwalali podczas "pandemii" czy chociażby przepchnięcie jednogłośnie ustawy o wywalaniu mężczyzn z ich własnego domu na podstawie oskarżenia. Ustawa która łamie wszelkie standardy współczesnego prawa i polską Konstytucję. No ale to już nie zamordyzm ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
Jakie było głosowanie w tej sprawie? To chyba bardziej kwestia obecnej Konstytucji?

@Parmenides69: jak nie było głosowania to w takim razie wszystko wybaczone, mazu, mazu, mazu, wymazujemy, konfederacja jednak nie przyczyniła się do bandyckiego prawa powodującego zgonu młodych kobiet w polskich szpitalach.. a nie, czekaj.

pandemii

sraken pierdaken, nikt was nie traktuje poważny - co prawda umarło ponad 100 tysięcy obywateli na COVID ale nie było żadnego wirusa, szczypawki, kagańce, sraty
  • Odpowiedz
@Njal: Nie było głosowania za zakazem aborcji więc kłamiesz. Za Lex TVN też nie głosowali więc tutaj też kłamiesz, a jeśli nie ogarniasz pojęcia "większość bezwzględna " to po wakacjach słuchaj uważniej nauczyciela od wosu.
  • Odpowiedz
Za Lex TVN też nie głosowali

@merciless85: ciekawe bo od głosu wstrzymało się 10 posłów Konfederacji (wszyscy obecni )
Wolnościowcy za 2 zł, wstrzymali się podczas delegalizacji prywatnej stacji telewizyjnej, ostateczna kompromitacja cw..

Nie było głosowania za zakazem aborcji

Jak nie było głosowania to w takim razie nic się nie stało, niech dalej kobiety umierają przy porodzie

Banda zamordystycznych, fanatycznie religijnych nacjonalistów.
Njal - > Za Lex TVN też nie głosowali 

@merciless85: ciekawe bo od głosu wstrzymało ...

źródło: ElPpLlRVcAEOylp

Pobierz
  • Odpowiedz
@Njal: Ktoś taki nazywający kogoś sekciarzem jest "troszkę" ironiczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do pandemii to ja jak i większość nie twierdzi że nie było żadnego wirusa, szkoda tracić czasu na te chochoły i dalszy ciąg urojeń. Biorąc pod uwagę obecny post facto stan wiedzy o tym co się działo, efekty (nadmiarowe zgony, inflacja) i to że wpuszczono miliony osób z Ukrainy które były dużo mniej
  • Odpowiedz
@Njal: O kurczę, faktycznie! Nigdy tak na to nie patrzyłem... dobra, teraz w sumie zagłosuję na Lewicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I jak mówiłem - słowo "fanatyk" z ust kogoś takiego brzmi trochę komicznie. Szczególnie że pod wieloma względami i ideami Konfy nie popieram. Ale jak mówiłem - powinieneś odpocząć od tego trochę bo do wyborów na lekach skończysz.
  • Odpowiedz
@yupitr: U mnie cały czas zakład otwarty. Jeżeli Konfederacja wejdzie w koalicje z PiS-em - usuwam konto. Dużo osób jest pewnych tej koalicji, ale jakoś się założyć o to nie chcą, może ty? Może ktoś? ( )

@kleopatrixx: ty przypadkiem się już nie zakładałeś kiedyś o usuniecie konta?
  • Odpowiedz
  • 2
Adolf Hitler też miał wysokie poparcie społeczne, z tym cię zostawię fanatyku.

@Njal: Czyli jak przez brak koalicji z konfederacją dojdzie do przedterminowych wyborów to będziesz jechał narracją, że są jak NSDAP?
I tobie naprawdę się wydaje, że jak wylecisz z Hitlerem to przekonasz do czegoś innego swojego rozmówce, niż tego, że masz nasrane w bani?
  • Odpowiedz
@kulass: akurat czy będzie koalicja czy nie to ja uważam że Konfederacja jest LARPem III Rzeszy.
Paradoksalnie w koalicji byli by spokojniejsi i bo by ich Jarek ustawił do pionu.

Wystarczy mi że ktoś pomyśli samodzielnie.
Njal - @kulass: akurat czy będzie koalicja czy nie to ja uważam że Konfederacja jest ...

źródło: 1

Pobierz
  • Odpowiedz
Czyli jak przez brak koalicji z konfederacją dojdzie do przedterminowych wyborów

@kulass: A jaki interes ma mieć konfa w przedterminowych wyborach skoro realnie po rozpisaniu nowych wyborów i tak nie będzie miała szans na samodzielne rządy? Konfederacja jest partią skazana na koalicję i wie to każdy kto chociaż trochę ogarnia politykę, i wie to doskonale mentzen niezaleznie od tego co publicznie mówi.

Jeśli konfie zależy na wprowadzeniu swoich postulatów to po
  • Odpowiedz
@kulass: Może będzie tak jak teraz, czyli formalnie brak koalicji, ale w najważniejszych dla PiSu ustawach dziwnym trafem głosują zgodnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo PiS ukradnie konfie narodowych posłów i będzie miało samodzielną większość.
  • Odpowiedz
  • 2
A jaki interes ma mieć konfa w przedterminowych wyborach skoro realnie po rozpisaniu nowych wyborów i tak nie będzie miała szans na samodzielne rządy? Konfederacja jest partią skazana na koalicję i wie to każdy kto chociaż trochę ogarnia politykę, i wie to doskonale mentzen niezaleznie od tego co publicznie mówi.

@SzejdiSlimSzejdi: A jaki sens iść w koalicje i skończyć jak PSL? Konfederacja ma czas, składa się z młodych mogą przez kolejne
  • Odpowiedz