Aktywne Wpisy

gniazdownik1016 +157
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo

źródło: przejscie
Pobierz
Bipolar- +139
Codzienne przypomnienie, że mamy finansowanie służby zdrowia na poziomie afrykańskich potęg takich jak Zambia, Burkina Faso czy Botswana, a Donald Tusk i minister Leszczyna próbują zwalić winę za działanie ochrony zdrowia i zamykanie kolejnych placówek medycznych na lekarzy.
Źródło: https://data.worldbank.org/indicator/SH.XPD.CHEX.GD.ZS?end=2022&most_recent_value_desc=false&start=2000&view=chart
#medycyna #lekarz #polska #bekaztuska #bekazpo #gospodarka #polska #zdrowie
Źródło: https://data.worldbank.org/indicator/SH.XPD.CHEX.GD.ZS?end=2022&most_recent_value_desc=false&start=2000&view=chart
#medycyna #lekarz #polska #bekaztuska #bekazpo #gospodarka #polska #zdrowie

źródło: image
Pobierz
#norwegia #budownictwo #budowa #budowlanka
W budownictwie to się klienta wykańcza a nie wnętrza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wiesz co chciałbyś konkretnie robić?
Jak chcesz zarabiać kasę to nie rób wszystkiego, tylko jedno
Jakiekolwiek kursy nie są zbyt wiele warte. Najlepiej się gdzieś zatrudnić.
Chcesz być pracownikiem czy robić na własny rachunek? Jeśli to drugie to sprawdzałeś jakie są wymagania do tego?
I jak już mówiłem, wybierz sobie specjalizację.
Ma to wiele plusów
- ograniczona ilość potrzebnych narzędzi, masz wszystko zawsze przy sobie a nie
gdzie mieszkasz?
@ulath akurat tym nie martwię
Bez sensu. Nie możesz się gdzieś tam zatrudnić? Szybciej to pójdzie, w dodatku skuteczniej. A jeśli chcesz kurs to nie da się na miejscu?
@Szkieletor: O jakim kursie piszesz?
to po co w Norwegii żyje jak o 22 do domu wraca? ( ͡º ͜ʖ͡º)