Aktywne Wpisy
Piospi +320
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +819
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
W Ciechocinku na turnusie wypoczynkowo-rehabilitacyjnym zainteresowanie wzbudziłem u kobiety bez nogi, na drugiej nodze oraz łapach za to miała robiące wrażenie owłosienie. Cuchnęła jak stara baba mimo że była młoda.
W wieku gimnazjalnym podkochiwała się we mnie najbrzydsza prawdopodobnie dziewczyna w całej szkole. Zęby jak u szczura, niedomykający się zgryz z jedynkami wychodzącymi na światło dzienne mimo woli, niewyraźna mowa oraz przerzedzone włosy, koślawy chód. Uciekałem często przed nią, bo mnie nawet obłapywała, dążyła do kontaktu. Wzbudzało to we mnie zażenowanie, a u reszty klasy i innych rówieśników śmiech.
W kołchozie natomiast doczepiła się do mnie szkarada z pucułowatą gębą i skrzekliwym głosem wywołującym podenerwowanie. Jej chód przypominał chód bagiennej baby z jakiś strasznych opowiadań dla dzieci.
Ciągnie swój do swego można powiedzieć, bo sam dysponuje łbem jak mongoł, zęby mam żółte jak bóbr, a chód z racji różnych dyskopatii kręgosłupa również mam koślawy. O różnych dolegliwościach psychicznych nawet nie wspomnę.
Nie powinienem wybrzydzać, ale już wolę własną rękę zaruchać na śmierć niż spotykać się i spółkować płciowo z kimś wywołującym we mnie dreszcz odrazy.
Jeśli wierzyć w reinkarnację to prawdopodobnie w poprzednim wcieleniu paliłem z jakimś Helmutem ludźmi w piecykach. Za to spotkało mnie życie, które właściwie mogłoby się skończyć równie szybko jak się zaczęło.
Szkoda, ze takie paszteciary rzucały się na towar kompletnie poza ich zasięgiem.
Nie rozumiem tylko dlaczego nie miałeś powodzenia w wyższej lidze u takich powiedzmy przynajmniej 3/10 szarych myszek… eh pierd0l0ne księżniczki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Zapyzialec: Ja ją chyba znam. Pracuje u mnie w Stokrotce na mięsnym. Nie chcę Cię martwić, ale ona każdego faceta podrywa Miras. Nie jesteś jedyny.