Wpis z mikrobloga

#przegryw jak sięgnę pamięcią to w młodości miałem nawet jakieś zainteresowanie ze strony samic. Niestety samice owe były dość szkaradne.
W Ciechocinku na turnusie wypoczynkowo-rehabilitacyjnym zainteresowanie wzbudziłem u kobiety bez nogi, na drugiej nodze oraz łapach za to miała robiące wrażenie owłosienie. Cuchnęła jak stara baba mimo że była młoda.
W wieku gimnazjalnym podkochiwała się we mnie najbrzydsza prawdopodobnie dziewczyna w całej szkole. Zęby jak u szczura, niedomykający się zgryz z jedynkami wychodzącymi na światło dzienne mimo woli, niewyraźna mowa oraz przerzedzone włosy, koślawy chód. Uciekałem często przed nią, bo mnie nawet obłapywała, dążyła do kontaktu. Wzbudzało to we mnie zażenowanie, a u reszty klasy i innych rówieśników śmiech.
W kołchozie natomiast doczepiła się do mnie szkarada z pucułowatą gębą i skrzekliwym głosem wywołującym podenerwowanie. Jej chód przypominał chód bagiennej baby z jakiś strasznych opowiadań dla dzieci.
Ciągnie swój do swego można powiedzieć, bo sam dysponuje łbem jak mongoł, zęby mam żółte jak bóbr, a chód z racji różnych dyskopatii kręgosłupa również mam koślawy. O różnych dolegliwościach psychicznych nawet nie wspomnę.
Nie powinienem wybrzydzać, ale już wolę własną rękę zaruchać na śmierć niż spotykać się i spółkować płciowo z kimś wywołującym we mnie dreszcz odrazy.
Jeśli wierzyć w reinkarnację to prawdopodobnie w poprzednim wcieleniu paliłem z jakimś Helmutem ludźmi w piecykach. Za to spotkało mnie życie, które właściwie mogłoby się skończyć równie szybko jak się zaczęło.
  • 24
  • Odpowiedz
@Zapyzialec: fajnie byłoby mieć taki dryg do pisania, krótki tren a jaki prawdziwy. Pomyśl że są ludzie co nie potrafią sklecić zdania i bądź wdzięczny za to co masz
  • Odpowiedz
@Zapyzialec ty oczywiście jesteś grecki bóg 11/10
Szkoda, ze takie paszteciary rzucały się na towar kompletnie poza ich zasięgiem.
Nie rozumiem tylko dlaczego nie miałeś powodzenia w wyższej lidze u takich powiedzmy przynajmniej 3/10 szarych myszek… eh pierd0l0ne księżniczki ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
W kołchozie natomiast doczepiła się do mnie szkarada z pucułowatą gębą i skrzekliwym głosem wywołującym podenerwowanie. Jej chód przypominał chód bagiennej baby z jakiś strasznych opowiadań dla dzieci.

@Zapyzialec: Ja ją chyba znam. Pracuje u mnie w Stokrotce na mięsnym. Nie chcę Cię martwić, ale ona każdego faceta podrywa Miras. Nie jesteś jedyny.
  • Odpowiedz
@Zapyzialec: Szukaj sobie kogoś na swoim poziomie, hehe. A tak na serio, nie jestem w stanie Cię potępić. Mówienie komuś 1-3/10, żeby sobie szukał na swoim poziomie, to jak naplucie w ryj. Nie oszukujmy się, każdy chce mieć loszkę 5-6/10. Tak, jak większość. Tu nie ma żadnego cudowania. No, czasem można zejść do 4. @choochoomotherfucker Przecież ty też byś takiego nie chciała, więc czemu ryczysz?
  • Odpowiedz
@kamil150794 każdy chce 5-6/10 i tak samobójcą dziewczyny mieć przynajmniej 5-6/10 a na wykopie jest niestety podaż -3 do max 2/10 dlatego over dla huopa
  • Odpowiedz