Wpis z mikrobloga

W szczegóły można kiedyś przejść, jak będzie okazja.

@look997: od razu kojarzy mi się wywiad kiedyś z korwinem jak zapytali go o jakiś konkret jak to a to ma zamiar wprowadzić, a on odpowiedział, że on nie jest od konkretów i rozwiązań bo on jest tylko ideowcem...

Czyli bez praktycznego wymiaru
  • Odpowiedz
@look997: W praktyce niestety wystarczy że władze będą sankcjonować "przestępstwa" bez ofiar oraz łamać nieagresję poprzez naruszenie NAPu jako pierwsze ze swojej strony ( ͡° ʖ̯ ͡°) i już wolność de facto znajduje się na krawędzi zgładzenia.
  • Odpowiedz
Sorry, ale będę pisał spontanicznie o czym mi się podoba. :P

@look997: ależ nikt Ci niczego nie zabrania, po prostu spontanicznie komentuję i także będę pisał co mi się podoba, świetne nie? możemy pisać co chcemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
ależ nikt Ci niczego nie zabrania, po prostu spontanicznie komentuję i także będę pisał co mi się podoba, świetne nie? możemy pisać co chcemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Mutare_mundi: Nie wyraziłeś oczekiwania wobec mnie tamtym komentarzem?
Też dobrze. :P
  • Odpowiedz
Nie wyraziłeś oczekiwania wobec mnie tamtym komentarzem?

@look997: zadałem pytanie, też nie jest zabronione z tego co wiem, a Ty nie musiałeś odpowiedzieć lub mogłeś udzielić odpowiedzi wymijającej, co też uczyniłeś. Czyli wszystko w jak najlepszym porządku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie bardzo rozumiem z czym masz problem ;)
  • Odpowiedz
@look997: czemu tagujesz ten wysryw korwinem? U Korwina wolność jest wtedy, kiedy możesz obciągnąć publicznie laskę putinowi. Tam nie ma żadnej filozofii.
  • Odpowiedz