Wpis z mikrobloga

@dom_perignon: ja nie jestem demokratą i dlatego mogę z dumą postulować że głosować - jeśli ktokolwiek - powinni móc tylko właściciele ziemscy posiadający dzieci i będący płatnikami netto podatków (jeśli obliczanie tego jest zbyt skomplikowane to możnaby to zastąpić np. odpowiednio wysoką opłatą).
  • Odpowiedz
@tyrytyty: to konfederaci już kompletnie mieli by gówno do powiedzenia chyba żebyście wynajmowali kawałek ziemi pod piwnicą u swoich rodziców.
  • Odpowiedz
@dom_perignon: niektórzy dalej nie rozumieją o co w tej grze chodzi i dlaczego wyzywanie i ubliżanie elektoratowi innnych partii to wsadzanie sobie kija w szprychy i ogólnie autodestrukcyjny ruch xD
Oni kompletnie nie trzymają ciśnienia, nerwów nie mają, dziwni trochę xD
z fartem
  • Odpowiedz
@tyrytyty: super, tylko dlaczego taka grupka nie ma zacząć jeszcze bardziej zawężać prawa do głosu i w ogóle nie głosować za interesem państwa a swoim?
  • Odpowiedz
powinni móc tylko właściciele ziemscy posiadający dzieci

@tyrytyty: a Ci co z jakiegoś powodu dzieci mieć nie mogą, mają zostać robolami, tak?
  • Odpowiedz
@tyrytyty: Nie jesteś demokratą tylko cymbałem, myślisz, że takiemu randomowi jak ty za czasów średniowiecza gdzie te twoje pomysły działały było lepiej niż teraz? Byłbyś niewolnikiem albo chłopem pańszczyźnianym a dziewczyny i tak byś nie miał bo to nie wina systemu politycznego tylko autyzmu.
  • Odpowiedz