mirko_anonim mirko_anonim 10.07.2023, 15:23:17 1 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonim#praca Czy mi się tylko wydaje czy ogłoszeń z pracą zmalało i to konkretnie, w mniejszych miejscowościach to po kilka ogłoszeń tylko odświeżanych i to co 10 dni. Czym to jest spowodowane? Ludzie przestali się zwalniać? Mają jakieś tanie zamienniki? ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: razzor91· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
cybulion cybulion 10.07.2023, 15:29:33 via Android 1 + @mirko_anonim spadek obrotow. z tego co widze w okolicy to najwieksze hegemony nie szukaja wcale a nawet nie przedluzaja umow terminowych.
s.....y konto usunięte 10.07.2023, 18:26:41 via Wykop 0 + @mirko_anonim: tak jest mniej - redukcje sa w wielu branzach bo nie ma zapotrzebowania na ich prace
s.....y konto usunięte 10.07.2023, 18:27:02 via Wykop 0 + @cybulion: zalezy od branzy u mnie brakuje duzo ludzi ale to specyficzne miejsca
#praca
Czy mi się tylko wydaje czy ogłoszeń z pracą zmalało i to konkretnie, w mniejszych miejscowościach to po kilka ogłoszeń tylko odświeżanych i to co 10 dni. Czym to jest spowodowane? Ludzie przestali się zwalniać? Mają jakieś tanie zamienniki?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim