Wpis z mikrobloga

@PEKLONIKON: a jesli zdradzi, wyjdzie to na jaw i żona, która jest wierna, odejdzie, to znając wykopkową mentalność to ona wyjdzie na p0lke, bo powinna wybaczyć i przyjąć że zrozumieniem, że on to zrobił profilaktycznie bo "baby są takie jakie są", że nie można im ufać więc pretensje powinna mieć do samej siebie jako przedstawicielki płci żeńskiej, a nie do niego (czyli wziąć na klatę odpowiedzialność zbiorową za występki innych
  • Odpowiedz
no to bez różnicy

@AlienFromWenus: No nie wiem, znam historię kobiety, która zdradziła swojego chłopaka, biorąc z nim ślub kilka lat później.
Tłumaczyła się, że właśnie różnica była, bo wtedy to był tylko chłopak i nie wiedziała, czy to wypali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety potrafią robić niezłe fikołki logiczne, aby tylko czerpać korzyści z danej sytuacji.
  • Odpowiedz
@PEKLONIKON:

Ja piertole, jak już zmarnowałeś swój czas na odpisanie mi i mój czas na przeczytanie tego komentarza, to mogłeś chociaż odnieść się do tej części:

w przypadku rocznego związku wykopki gadali by tak
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Nie za bardzo obchodzą mnie twoje wykopki. Obchodzi mnie prawda, a prawda jest taka, że kobiety częściej zdradzają od mężczyzn, a głównymi beneficjentami podwójnych standardów są guess who - kobiety ;)
  • Odpowiedz
@PEKLONIKON: ale co trzeba mieć w deklu nasrane by namawiać gości by zdradzali profilaktycznie swoje partnerki na wypadek ich zdrady, gdyby one z czymś takim wyskoczyły do tych samych gości to byłyby zwyzywane na czymś świat stoi
  • Odpowiedz