Aktywne Wpisy

nothanks +64
Alkoholizm mojego ojca skutecznie odebrał moje dzieciństwo.
Pamiętam jak mając lvl 7 matka wysyłała mnie do 2 pobliskich barów (!) by odszukać starego. nie wiem? chyba myślała że widok takiego gówniaka po prostu zmiękczy jego uzależniony umysł, ale nie. to nic nie dawało.
Raz nawet pamiętam prosiłam barmana by nie sprzedawał ojcu więcej alkoholu.
(╥﹏╥)
czaicie? miałam 7 lat.... z perspektywy czasu nie mogę tego pojąć, to po
Pamiętam jak mając lvl 7 matka wysyłała mnie do 2 pobliskich barów (!) by odszukać starego. nie wiem? chyba myślała że widok takiego gówniaka po prostu zmiękczy jego uzależniony umysł, ale nie. to nic nie dawało.
Raz nawet pamiętam prosiłam barmana by nie sprzedawał ojcu więcej alkoholu.
(╥﹏╥)
czaicie? miałam 7 lat.... z perspektywy czasu nie mogę tego pojąć, to po

WezelGordyjski +78

1. Była scena, w której chłop grozi weterynarce pistoletem, że ma uśpić psa. Ona daje zastrzyk psu po czym on zasypia, a w ostateczności okazało się, że podała mu tylko coś nasenne i pies sie budzi.
2. To był jakiś chyba amerykański horror. Mało pamiętam z niego, bo non stop jakieś jumpscary, że na fabule nie idzie sie skupić, ale film kończy się tak, że chłop zostaje zatrzymany przez policje koło nawiedzonego domu, pod zarzutem zabicia kogoś, kogo w rzeczywistości zabłio #!$%@? wie co jakieś potwory. Film chyba zaczynał się od wprowadzenia się do jakiegoś nawiedzonego domu, czyli standard gatunku XD. Film max nakręcony w 2016. Na pewno nie Paranormal Activity.
#film #seriale #kino #filmnawieczor
Komentarz usunięty przez autora Wpisu