Aktywne Wpisy

Damianowski +64
Kurła.
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 060859
Pobierz
Arbuzlele +504

Jedna z influencerek, nie żadna pudelkowa celebrytka tylko ceniona edukatorka z autorytetem i pół milionem obserwujących, którą pewnie z uwagą obserwuje wielu waszych znajomych poprzez serie relacji na instragramie poruszyła temat przemocy szkolnej i podejścia nauczycielek "Nie obchodzi mnie kto zaczął podajcie sobie ręce na zgodę".
A wiecie jakie z tego wypływają wnioski? Szkoła przyzwala na p-----c CHŁOPCÓW wobec DZIEWCZYNEK. Winę za to ponosi PATRIARCHAT.
Ty przegrywie, który po tym jak zasłaniałeś się przed ciosami oskarka zostałeś ukarany obniżonym zachowaniem za udział w bójce nie liczysz się, bo obydwoje byliście CHŁOPCAMI. Lepiej przyznaj się ilu DZIEWCZYNKOM na przerwie w szkole rozpiąłeś stanik, bo rozzuchwaliły cię patriarchalne nauczycielki. Bo patriarchalne nauczycielki, które zabraniają chłopcom wejść do klasy dopóki pierwsze nie wejdą dziewczynki, które mówią, że dziewczynki szybciej dojrzewają i że dziewczyny nie można uderzyć nawet kwiatkiem oczywiście trzymają stronę chłopców. Na pewno nie jest tak, że facetki w szkołach ogólnie są nieudolne wobec jakiejkolwiek przemocy, one po prostu wspierają chłopców, a gnębią dziewczynki!
Dlatego nie zdziw się czemu chłop, który w telewizyjnym studiu spróbuje napomknąć coś, że mężczyźni też miewają jakieś problemy staje się obiektem kpin i otrzymuje ironiczne spojrzenia. Przecież już w szkole chłopcom wolno było wszystko, a dziewczynki mają tak ciężko przez chłopców czyli przez ciebie, któremu patriarchat na wszystko pozwala.
#przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #szkola #rozowepaski #niebieskiepaski #mizoandria #pieklomezczyzn #pieklokobiet
źródło: nauczycielki
Pobierz