Kurła. Płaciłem po 40zł msc za PS i LR. Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro. Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji? To w ogóle normalne jest? Nie wykupowałem planów rocznych. Tylko ten miesięczny abonament od chyba już dwóch lat.
@Damianowski dlatego te wszystkie subskrypcje są o uja rozbić. Kiedyś kupowało się licencję i miało się program do użytku. Teraz za wszystko trzeba płacić abonamentowo. Worek bez dna.
@Homar_smazony_na_wolnym_ogniu to nie jest takie oczywiste, wielu dostawców jak wykryje, że zostalo zablokowanych to próbuje autoryzować kartę i pobrać kasę z innego swojego „konta”, miałem taki przypadek z Sky Showtime i LinkedIn na Revolucie.
@uhceiP nigdy takiej sytuacji nie miałem. Co więcej, jak pracowałem w Apple i taka sytuacja miala miejsce, to co najwyżej było blokowane konto iTunes i jak delikwent chciał z niego korzystać to musiał zaplacic zaległości.
Druga opcja to ręczna autoryzacja każdej płatności i wsio.
@Damianowski: miales wybrany plan roczny platny w ratach. Mozna placic po prostu miesiecznie, ale jest to drozsze. Wiec wybrales tansza opcje ale z obligacją na rok.
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
To w ogóle normalne jest? Nie wykupowałem planów rocznych. Tylko ten miesięczny abonament od chyba już dwóch lat.
Jak odepnę swoją kartę, to też mi naliczą opłatę?
Co to kur ma być xD
#adobe #grafika #grafikakomputerowa #photoshop #prawo #oszukujo
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 060859
Pobierz@shaku79: ale że z góry zapłacić czy jak? Ja dostałem tylko maila że podnosimy Twój abonament z 9,83, do 18,60 euro.
@shaku79: Ja dostałem tylko maila, że podnoszą ceny w styczniu. Dlaczego mam teraz płacić za anulowanie subskrypcji 400zł ? XD
źródło: comment_ZBWKqRzz69zDhpvBBKhmGUDhwaDHi3O8
PobierzDruga opcja to ręczna autoryzacja każdej płatności i wsio.