Wpis z mikrobloga

#kononowicz Mnie ciekawi jedno, Konon w latach 2006 – 2008 był w Polsce naprawdę dużą gwiazdą, wystepowal w telewizji, artykuly o nim ukazywaly sie w onecie itp. jeździł po imprezach typu sylwester z Wiśniewskim. Gdy w telewizjerze dzwonili do Czeczeta z prośbą o wywiad z Kononem padła tam chyba suma z 30 tys. zł ze strony Czeczetkowicza. Jakim cudem ci kretyni nie spieniężyli tego porządnie to ja naprawdę nie wiem. #patostreamy
  • 22
@badreligion66: Próbowali go spieniężyć, np. prowadząc stronę kononowicz.pl, gdzie wrzucali jego filmiki, informowali co u Konona się dzieje, a nawet mieli tam sklep internetowy z koszulkami ze wzorem ze słynnego swetra itp. Moim zdaniem nie siadło bo dorośli raczej nie byli tego targetem, a ówczesne dzieciaki to jak miały przysłowiowe „3 złote” to wydawały na chipsy, batony i Lifta. Większość gówniaków nie po to piraciła Far Cry i Wiedźmina 1, nie
@prawilnik: Ja pamiętam że pierwsze połączenie z Internetem w domu to było Orange Freedom ok. roku 2008-2009, z zawrotną prędkością do 1Mbps, gdzie w domu był jeden współdzielony komputer na całą rodzinę. Chyba każdy kto w tamtych czasach łączył się z globalną siecią słyszał o Kononowiczu i jego potężnej kampanii wyborczej TV Jard.

Ba, przez dłuższy czas śmigałem na starej klasycznej Nokii, dopiero gdzieś w gimnazjum zdobyłem pierwszego smartfona z Androidem,